ŽALOSNI SRPSKI FUDBALE! Jedan davio sudiju, drugi mu oteo kartone, treći... A sve se dogodilo na istoj utakmici!
Ilustracija / Fudbalski sudija pokazuje crveni karton, Foto: EPA/Friedmann Vogel

Još jedan skandal

ŽALOSNI SRPSKI FUDBALE! Jedan davio sudiju, drugi mu oteo kartone, treći... A sve se dogodilo na istoj utakmici!

Svega i svačega smo se naslušali i nagledali, a ovo je samo nastavak

Objavljeno:

Srpski fudbal je pun ružnih epizoda bilo da se radi o najvišem ili nekim nižim rangovima. Svedočili smo nedavno makljaži igrača Trajala i Novog Pazara u Prvoj ligi Srbije, a sada je ovog vikenda i u Beogradskoj ligi, Grupa B, na meču između OFK Budućnosti iz Dudovice i FK Rušnja, ponovo izbio skandal.

U centru pažnje bio je sudija Nikola Rosić koji je u 72. minutu morao da prekine utakmicu i podelio je čak 4 crvena kartona gostima.

- Ništa nije slutilo da će ovako da se okonča interesantan duel. Rano smo stekli dva gola prednosti, propustili još nekoliko prilika, pa su gosti smanjili. U nastavku smo imali još prilika i da smo postigli još jedan gol, verujem da ne bi došlo do prekida. Sudija je posle prigovora Zafiroviću pokazao crveni karton, potom su ga opkolili ostali, video sam da su mu kartoni ispali. Kad je odsvirao kraj, odveli smo ga u svlačionicu i nije bilo više incidenata - kaže za "Sportski žurnal" Dejan Milinković, predsednik Budućnosti.

Delegat je u protokolu napisao da je ponašanje igrača korektno do 72. minuta.

- Ništa nije ukazivalo da će doći do prekida. Prilikom izlaska bilo je pretnji, ali ne i fizičkog napada na službena lica. Policija je bila prisutna i uzela je izjave sudije, a predate su samo tri prijave isključenih, samo broj šest nije hteo da se izjasni o isključenju.

A razlozi za isključenja su zaista za rubriku verovali ili ne - Nikola Zafirović je isključen zbog vulgarnog ponašanja prema arbitru, Popović mu se uneo u lice pa je i on isključen, Spasojević mu je oteo kartone, dok je za Pavićevića navedeno da je hvatao sudiju za vrat.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.