KAD ON POČNE UTAKMICU, PARTIZAN GUBI: Gerijatrija koštala Miloševića pogrdnih uzvika posle 5 minuta na novom poslu
Savo Milošević i gerijatrija, Foto: Nebojša Mandić, Starsport©

ESPRESO ANALIZA

KAD ON POČNE UTAKMICU, PARTIZAN GUBI: Gerijatrija koštala Miloševića pogrdnih uzvika posle 5 minuta na novom poslu

Loši dani u Humskoj...

Objavljeno: 13:10h

Nije lako ovih dana biti simpatizer Partizana...

Četiri vezana poraza u Superligi, pet mečeva bez pobede, pretposlednje mesto na tabeli kada se gleda taj period, četvrto kada se gleda cela sezona i to baš pred derbi sa Čukaričkim, koji je trenutno trećeplasiran.

Poslednji u nizu tih neuspeha došao je na debiju Sava Miloševića na klupi. Na debiju na kom je promenio formaciju (igrao je sa romb postavkom na sredini terena), ali i tokom koga je izveo startnu postavu koja nikad nije igrala kod Zorana Mirkovića.

Posle tog veoma lošeg meča i još goreg rezultata, Grobare najviše brine jedna činjenica.

Bojan Ostojić
Bojan Ostojić foto: Starsport©

Bojan Ostojić u prvoj postavi - čovek koji jeste uzeo onu duplu krunu pre dve godine, ali tada je pored sebe imao magičnog Nikolu Blekija Milenkovića.

Ove sezone, brojke ne govore u njegov prilog. Šta više... Dva puta je počeo meč, dva puta je Partizan poražen i to bez postignutog gola. Jednom je učestvovao i u trijumfu početkom drugog dela sezone, ali tada je pred sam kraj meča ušao umesto povređenog Valijentea.

Na krovu (gde je bio direktan krivac za gol u poslednjem Batinom meču na crno-beloj klupi) je morao da igra jer su upravo gorepomenuti Španac i Nemanja R Miletić bili povređeni, ali čini se da kod Sava Miloševića nema mesta za mladog Strahinju Pavlovića - Kalabu koji je nastupao na tom meču, kao ni za druge tinejdžere, pa se baš zbog toga Ostojić našao od prvog minuta na terenu. I eto kako se to završilo...

Takođe, na devet od 18 mečeva prošle sezone, kada je on bio na travnjaku, crno-beli nisu uspeli da dođu do trijumfa (interesantno, dva puta protiv Napretka).

Zbog toga ne čude kuloarske šale na račun novog trenera crno-belih da se "ne može s gerijatrijom" do pobede u eliti srpskog fudbala (kakva god ta elita bila).

Možda je baš zbog te starosti tima koji je izveo na teren i postao jedan od trenera Partizana koji je najbrže dobio pogrdne povike po dolasku u klub. Grobarima je bilo potrebno oko pet minuta...

Vladimir Stojković, Miroslav Vulićević, Bojan Ostojić, Mark Valijente, Lola Smiljanić, Zoran Tošić - oni zajedno imaju 198 godina, što je možda previše za šest igrača koji se nalaze u startnoj postavi.

Videćemo da li je novopečeni stručnjak izvukao iz ovoga neke zaključke i da li će na sopstvenoj koži osetiti frazu da je "spoj mladosti i iskustva" uvek dobitna kombinacija...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.