NAVIJAČI DAJU SVE OD SEBE DA POMOGNU MOMCIMA: Milojević stavio Delije u prvi plan posle pobede nad Mačvom!
Vladan Milojević, Foto: FK Crvena zvezda

superliga srbije

NAVIJAČI DAJU SVE OD SEBE DA POMOGNU MOMCIMA: Milojević stavio Delije u prvi plan posle pobede nad Mačvom!

Zvezda je upisala 25. ovosezonski trijumf u domaćem prvenstvu, a naredni izazov je u sredu, 3. aprila, od 17 časova na gostovanju Bačkoj

Objavljeno:

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede nad Mačvom (2:1) da su za gol bili bolji u 28. kolu Superlige i zahvalio se navijačima na sjajnoj atmosferi koju su priredili.

- Znali smo da će biti teška utakmica. Detektovali smo ono što je trebalo, pogotovo u drugom poluvremenu, ali nismo iskoristili određen prostor, što je za internu analizu. Moram da priznam da je Mačva dobra ekipa, znao sam da će biti teško. Znam Darka Tešovića dosta dugo i znam da su nas dobro skautirali, jako teško gube, imali su šest vezanih utakmica bez poraza. Borbena su ekipa, igraju sa dosta strasti i zaslužuju da se nađu u plej-ofu - naglasio je Milojević.

foto: Starsport©

Zvezda je upisala 25. ovosezonski trijumf u domaćem prvenstvu, a naredni izazov je u sredu, 3. aprila, od 17 časova na gostovanju Bačkoj.

- Bili smo bolji za taj jedan gol. Želim Mačvi sve najbolje, mi se okrećemo sledećoj utakmici, treba i da se odmorimo. Imali smo dosta igrača van ritma i nekoliko povređenih, Rodić je odigrao posle toliko vremena. Strpljiv sam i polako ih vraćamo u ritam.

Milojević je, kao i njegovi izabranici, uživao u odličnoj atmosferi na Marakani, jer su Delije još jednom priredile spektakl na tribinama.

- Želim da se zahvalim navijačima na podršci, još jednom su priredili fantastičan ambijent. I teren je bio izuzetan za igru, dobar protivnik i lepa utakmica, možda i malo van okvira Superlige. Navijači daju sve od sebe da pomognu ovim momcima i sve u svemu bio je stvarno prelep ambijent - završio je Milojević.

foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.