BRUKA I SRAMOTA NA MILANSKOM DERBIJU: Igrači Milana se umalo potukli na klupi za rezerve! Velikan je pao nisko!
Frenk Kesi je hteo da tuče Lukasa Bilju, Foto: Printscreen/Youtube/Aulia Iqbal

Skandal na derbiju dela Madonina

BRUKA I SRAMOTA NA MILANSKOM DERBIJU: Igrači Milana se umalo potukli na klupi za rezerve! Velikan je pao nisko!

Nekada slavni "rosoneri" sada ovakve scene priređuju svojim navijačima

Objavljeno:

Milan je doživeo poraz u gradskom derbiju od Intera 3:2, ali to nije ono što najviše boli navijače.

Pored toga što nisu bili baš konkurentnji gradskom rivalu u meču, i igrači "rosonera" su se potrudili da pokažu kako u klubu stvari ne stoje dobro, štaviše, može se reći da su izgleda i odnosi unutar ekipe potpuno očajni.

To je jasno bilo tokom meča kada umalo na klupi za rezerve nije došlo do tuče između Frenka Kesija i Lukasa Bilje.

Argentinac je dobacio nešto reprezentativcu Obale Slonovače kada je ovaj izašao iz igre i to je upalilo kapislu. Rikardo Rodrigez i ostali saigrači su jedva uspevali da obuzdaju Kesija koji je bio rešen da se potuče sa klupskim saigračem.

Ne znamo šta je to mogao Bilja da mu dobaci da ga baš toliko iznervira, pa da ne može ni da se suzdrži da to rasprave u svlačionici nego pred televizijskim kamerama. Bilo je mučno posmatrati celu tu scenu i običnim gledaocima, a možemo da zamislimo kako je bilo navijačima Milana.

- Adrenalin je učinio svoje. Bio sam frustrirao što sam zamenjen, a hteo sam da uradim više na terenu. Istresao sam se na Lukasu, što je bila velika greška i izvinio sam mu se kasnije. On je stariji od mene i trebalo bi da učim od njega. Žao mi je - rekao je Kesi pred novinarima.

Lukas Bilja je priznao da je cela scena bila sramotna. - Rešili smo situaciju, Frenk zna šta sam mu rekao. Svi želimo da pobeđujemo, ali ovakve scene ne smeju da nam se događaju, pogotovo ne pred svima. Svi se osećamo loše zbog ove sramote i želim da se izvinim svima. Predstavljamo klub, to moramo da imamo uvek na umu. Ne sme da nam se ovako nešto ponovi - rezimirao je Bilja.

Izvinjenje pred kamerama je verovatno bilo posle naredbe, ali sigurno mnogi sumnjaju da će posle njega situacija postati "normalnija" u svlačionici.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.