U moru crnih, evo i jedne dobre vesti u Partizanu!
Crno-belima će značiti povratak Svetozara Markovića, Foto: Starsport©

Najavljuje povratak

U moru crnih, evo i jedne dobre vesti u Partizanu!

Valjalo bi ga uskoro očekivati u konkurenciji za tim

Objavljeno:

Makar neka iole dobra vest stiže iz Humske u moru crnih oblaka koji već nedeljama kruže iznad Partizana.

Jedan od najboljih igrača ekipe, Svetozar Marković, uskoro će se vratiti u puni trenažni pogon, čemu posebno pogoduje dvonedeljna pauza u Superligi zbog mečeva reprezentacija.

Talentovani štoper je 26. februara operisao meniskus kolena koji je povredio na meču protiv Bačke, ali kako sam kaže do kraja reprezentativne pauze vratiće se u konkurenciju za tim.

Svetozar Marković najavljuje da se uskoro vraća u konkurenciju za tim
Svetozar Marković najavljuje da se uskoro vraća u konkurenciju za timfoto: Starsport©

- Lagane vežbe sam počeo da radim četri dana posle operacije, nisu bile naporne. Bio sam podvrgnut terapijama koje i dalje sprovodim. Što se tiče bolova, nisam ih uopšte osećao. Sa trčanjem sam počeo pre sedam dana, a sa loptom bi trebao u sredu ili četvrtak. Radujem se što se vraćam na Sportski centar, ali neću odmah početi da radim sa ekipom, već individualno pod nadzorom kondicionog trenera - rekao je Marković.

U njegovom odsustvu, mesto u timu je zauzeo još mlađi igrač od njega, Strahinja Pavlović koji je imao vatreni debi u Večitom derbiju.

Svetozar Marković je 26. februara operisao meniskus kolena
Svetozar Marković je 26. februara operisao meniskus kolenafoto: FK Partizan

- Naravno da sam pratio njegov učinak, snašao se odlično, nadam se da će tako i nastaviti. Videli smo se nekoliko puta i razgovarali o njegovim utakmicama. Mnogo mi nedostaju mečevi i treninzi. Jedva čekam da ponovo istrčim na teren i igram utakmice. O saigračima i našoj atmosferi da ne pričam - bodri Marković svoj mlađeg saigrača.

Njegova glavna preokupacija od trenutka kada je ustanovljeno da će morati na operaciju je bila da se što pre oporavi i vrati na teren.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.