U ATLETIKU SVE OTIŠLO DOĐAVOLA! STEFAN SAVIĆ GAĐAO TRENERA KOPAČKOM: Kaži mi to u lice, pacove jedan!
Stefan Savić se sukobio sa kondicionim trenerom, Foto: EPA / Enric Fontcuberta

Pukla je svlačionica

U ATLETIKU SVE OTIŠLO DOĐAVOLA! STEFAN SAVIĆ GAĐAO TRENERA KOPAČKOM: Kaži mi to u lice, pacove jedan!

Dalekosežnije posledice imaće eliminacija od Juventusa na madridski klub

Objavljeno: 10:19h

Puklo je u svlačionici Atletiko Madrida posle debakla u Torinu i ispadanja iz Lige šampiona.

"Jorgandžije" nisu odbranile pobedu od 2:0 iz prvog meča, uništio ih je Kristijano Ronaldo i to je bila kapisla koja je izazvala eksploziju u svlačionici, koja se spremala već neko vreme kako tvrdi španska štampa.

Prvi na udaru igrača je bio kondicioni trener Oskar "Profa" Ortega na koga su igrači očigledno kivni već neko vreme, pa su tako odbili i da se istežu posle meča u Torinu.

Oskar 'Profa' Ortega je izgubio poverenje svlačionice
Oskar "Profa" Ortega je izgubio poverenje svlačionicefoto: EPA/Zipi

- Ja se ne istežem - odbrusio mu je kapiten Dijego Godin koga su podržali i ostali saigrači, ali čitav taj sukob je kuljao još i ranije.

Ortega se najpre našao na meti Stefana Savića posle prvenstvenog duela sa Leganesom, kada je "Profa" kritikovao igrače zbog odnosa prema obavezama i tom prilikom pecnuo crnogorskog reprezentativca.

- Ovaj ne može da stoji - uputio je Ortega otrovnu strelicu ka Saviću u svlačionici dok je Dijego Simeone bio na konferenciji, a to je izbacilo iz takta nekadašnjeg igrača Partizana.

Stefan Savić je pobesneo zbog komentara kondicionog trenera
Stefan Savić je pobesneo zbog komentara kondicionog trenerafoto: EPA/Rodrigo Jimenez

- Šta si to rekao za mene? Kaži mi to u lice, pacove! - zaurlao je Savić i krenuo i da se fizički obračuna, navodno ga je gađao i kopačkom, a ostali saigrači su sprečili da ne padnu udarci da bi potom pozvali Simeonea.

Argentinac je odveo Savića u kancelariju gde su razgovarali i uspeo je da ga smiri, ali nije ispunio njegov zahtev da traži izvinjenje od Ortege za ono što je rekao.

Sve u svemu, to je sve brzo isplivalo u javnost, a čaršija oko "Vande Metropolitano" već danima bruji o tome da je po prvi put i Dijego Simeone izgubio kontrolu nad svlačionicom od kada je stigao u Madrid.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.