SAŠA ILIĆ POSTAVIO ULTIMATUM UPRAVI CRNO-BELIH: Uradite ovo i postaću sportski direktor Partizana!
Saša Ilić, Foto: Starsport©

ima svoje uslove

SAŠA ILIĆ POSTAVIO ULTIMATUM UPRAVI CRNO-BELIH: Uradite ovo i postaću sportski direktor Partizana!

Prenosi Kurir

Objavljeno:

Ivica Iliev je posle poraza crno-belih od Voždovca dao ostavku na mesto sportskog direktora Partizana, a kao njegova zamena se spominje legenda kluba - Saša Ilić.

Fudbaler sa naviše nastupa u crno-belom dresu i veliki ljubimac Grobara ozbiljno razmišlja da preuzme novu ulogu u klubu, ali je upravi postavio uslove koji moraju da ispune ukoliko žele da ga vide na mestu sportskog direktora Parnog valjka.

Ilić je tražio da nezavisna revizorska kuća pročešlja finansijske knjige, jasnu strategiju u budućem radu sportskog sektora, transparentnost u podacima, budžetu, uloženom i utrošenom novcu.

U slučaju da uprava kluba iz Humske prihvati Ilićeve uslove on bi potpisao ugovor tri godine, a prvi zadatak bi mu bio da imenuje novog trenera.

- Saša Ilić je razgovarao sa Vazurom oko postavljanja na funkciju sportskog direktora. Nije bilo okolišanja. Ilić želi da se tačno odrede njegove ingerencije i sve stavi na papir. Posebno je insistirao na objavljivanju ukupnog duga kluba u javnosti od strane nezavisne revizorske kuće, autonomnosti u radu i transparentnosti u poslovanju - rekao je dobro obavešteni izvor Kurira iz Humske.

Rukovodstvo Partizana spremno je da prihvati sve Ilićeve zahteve, sem onoga o objavljivanju duga. U ranijim obraćanjima medijima čelnici crno-belih iznosili su različite podatke, ponekad i kontradiktorne podatke.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.