ZAŠTO MARIN I BOAĆI NISU IGRALI U SURDULICI?! Milojević poručio da ne zna šta bi radio s njima po ovakvom terenu!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

DOBRI IGRAČI

ZAŠTO MARIN I BOAĆI NISU IGRALI U SURDULICI?! Milojević poručio da ne zna šta bi radio s njima po ovakvom terenu!

Igra nije bila šampionska što može da brine navijače

Objavljeno: 19:54h

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na gostovanju Radnik iz Surdulice u 23. kolu Superlige.

Gol za pobedu delo je Milana Gajića, ali igra nije bila šampionska što može da brine navijače pred 3. mart i derbi sa Partizanom.

- Radnik je odigrao dobru utakmicu. Dobra je to ekipa i moram da budem iskren - sviđa mi se kako igraju. Živi su, hitri igrači. Očekivali smo ovakvu utakmicu. Očekivali smo i da ranije rešimo pitanje pobednika, ali je jasno da nemamo još pravi takmičarski ritam, da još neki igrači nisu ušli punim ritmom u nastavak sezone. Velika tri boda, sačuvali smo ih na kraju - rekao je Vladan Milojević.

U startnoj postavi crveno - belih nije bilo Marka Marina i Ričmonda Boaćija.

- Mnogi će se verovatno pitati zašto nije bilo Marina i Boaćija. Dobro su svi, ali moram da se ogradim i kažem da je teren zaleđen. Ne znam šta bi sa njihovim kvalitetom na ovom terenu mogli da pokažu. Čestitao bih ljudima iz Radnika na trudu, bio sam ovde i jutros i video kako neprestano rade da spreme teren za utakmicu. Iskreno mislim da nije bilo humano da se igra - dodao je.

U Surdulici mogu samo da žale za propuštenim prilikama.

- Dva puta smo pogodili okvir gola, više puta nismo. Imali smo dobru igru, malo smo izgledali stegnuto, anksiozno u prvih 20 minuta. Posle toga smo bili sve bolji, posebno u drugom poluvremenu. Prezadovoljan sam načinom na koji smo igrali, probali smo da pobedimo, bili smo sigurni u odbrani, osim u jednoj šansi, dobro smo kontrolisali igru. Čestitam i jednim i drugim igračima na igri u ovoj utakmici. Bolje je da smo možda igrali u 14 časova, ali dobro...- rekao je Milan Milanović, trener Radnika.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.