NAJGORE MOGUĆE VESTI ZA FUDBALSKE LJUBITELJE: Milivojević ipak odlučio da ne igra za reprezentaciju Srbije!
Luka Milivojević, Foto: Starsport©

ZAŠTO, LUKA?

NAJGORE MOGUĆE VESTI ZA FUDBALSKE LJUBITELJE: Milivojević ipak odlučio da ne igra za reprezentaciju Srbije!

Iako su pokušavali da ga ubede da se vrati, jer je prekopotreban, Luka je rekao NE!

Objavljeno:

Luka Milivojević, strelac sedam golova za Kristal Palas ove sezone, odlučio je da je najbolje za sve da i u narednom periodu bude van tima Mladena Krstajića, tačnije fudbalskoj reprezentaciji Srbije, saznaje MOZZART Sport.

U prethodna dva meseca čelnici Saveza su bili u Londonu, a sve vreme su pokušavali da nađu zajednički jezik s Milivojevićem i na taj način značajno ojačaju ekipu pred kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020.

Luka Milivojević
Luka Milivojević foto: Dado Đilas

Predsednik Kokeza, potpredsednik Pantelić, direktor Kovačević i selektor Krstajić bili su saglasni u ideji da bi bilo odlično da se Milivojević vrati među Orlove, ali od toga neće biti ništa ni pred ove kvalifikacije, koje počinju gostovanjem šampionu Evrope Portugalu.

Odnos između Krstajića i Milivojevića okončan je na utakmici sa Švajcarskom na Svetskom prvenstvu u Rusiji, kada je kapiten Kristal Palasa kritikovao taktiku selektora u drugom poluvremenu. Prvo u svlačionici, a onda i u medijima.

Ono što nama ostaje je da se nadamo da će se možda pred neke naredne cikluse takmičenja predomislite i vratiti se u orlovsko gnezdo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.