MIRKOVIĆ JE URADIO NAJBOLNIJU STVAR: U Šabanov kovčeg je ostavio jedan predmet sa kojim će Šaulić biti sahranjen!
Mirković i Šaulić, Foto: Vladimir Sporčić, Beta/Branislav Božić

DA KAMEN ZAPLAČE...

MIRKOVIĆ JE URADIO NAJBOLNIJU STVAR: U Šabanov kovčeg je ostavio jedan predmet sa kojim će Šaulić biti sahranjen!

Trener Partizana je tasta voleo kao rođenog oca...

Objavljeno:

Zet pokojnog Šabana Šaulića, trener Partizana Zoran Bata Mirković, koji je kralja narodne muzike voleo kao rođenog oca, dopratio je kovčeg sa aerodroma sa pevačevim telom do kapele Novog groblja, gde će biti do sahrane, koja je zakazana za 15 časova u Aleji zaslužnih građana.

Bata, koji je inače suprug Šabanove starije ćerke Sanele je, kako se saznaje, u kapelu je odneo štap za pecanje, koji će staviti u kovčeg svog tasta, čime će mu ispuniti jednu od poslednjih želja, budući da je Šaulić bio poznat kao strastveni ribolovac.

Sanela Šaulić u pratnji Bate Mirkovića
Sanela Šaulić u pratnji Bate Mirkovića foto: Vladimir Sporčić

Takođe, pošto je pevač obožavao kačkete, pre izvesnog vremena rekao je najmilijima da mu, kada ga jednog dana budu sahranjivali, stave kačket na glavu što je, kako se saznaje, već učinjeno.

Podsetimo, avion Vlade Srbije je u četvrtak uveče poleteo za Dortmund, gde je preuzeo telo pokojnog pevača, nakon čega je odmah krenuo nazad za Srbiju i nešto pre 22 časa sleteo na aerodrom "Nikola Tesla".

Istim letom vratili su se Šabanova deca Sanela i Mihajlo, koji su u Nemačku otputovali u nedelju 17. februara, istog dana kada su saznali da im je otac poginuo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.