MILOJEVIĆ SIJAO POSLE SPEKTAKLA: Fudbal se igra zbog publike, nadam se da je ovo samo početak - bravo za Delije!
Vladan Milojević je oduševljen atmosferom, Foto: Starsport©

superliga, 22. kolo

MILOJEVIĆ SIJAO POSLE SPEKTAKLA: Fudbal se igra zbog publike, nadam se da je ovo samo početak - bravo za Delije!

Strelci na stadionu "Rajko Mitić" bili su Ričmond Boaći u 24. i 68, Veljko Simić u 28. i Milan Pavkov u 89. minutu

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan posle večerašnje pobede nad Vojvodinom i rekao da su njegovi fudbaleri od starta igrali "fajterski", a kao preloman momenat na meču istakao je odbranu Milana Borjana pri vođstvu crveno-belih od 2:0.

- U pripremi utakmice smo videli da Vojvodina ima dosta mladih igrača, koji žele i znaju da igraju fudbal, a atmosfera na našem stadionu je bila divna, što se odrazilo na njih. Hvala navijačima na sjajnom ambijentu, priredili su jedno prelepo veče - rekao je Milojević posle utakmice.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas Vojvodinu sa 4:0, u 22. kolu Super lige Srbije. Strelci na stadionu "Rajko Mitić" bili su Ričmond Boaći u 24. i 68, Veljko Simić u 28. i Milan Pavkov u 89. minutu.

- Detalj koji je možda bio preloman je šansa za Vojvodinu posle greške u našoj odbrani i odbrana Borjana pri vođstvu 2:0, ali ne mogu ništa da zamerim svojim igračima. Treba lakše da rešavamo takve situacije, da ne vraćamo rivala u meč. Ima dosta stvari da ispravimo i insistiraću na tome. Takođe, čestitam mojim i igračima Vojvodine na fer i korektnoj igri. Bilo je lepo veče za fudbal, uživali smo i želim Vojvodini od sveg srca da se vidimo u plej-ofu - rekao je Milojević.

Vladan Milojević i Ričmond Boaći posle gola
Vladan Milojević i Ričmond Boaći posle gola foto: Starsport©

Milojević je kazao da su njegovi igrači "u velikoj meri ispunili" sve što je od njih traženo.

- Igrali smo maksimalno fajterski od starta, toliko dugo smo zajedno i apsolutno su ispunili moja očekivanja. Malo sam se i pribojavao meča posle priprema na kojima smo baš dobro radili i nepoznanica su malo takmičarske utakmice, jer drugačiji je pritisak igrati za bodove i pred publikom. Probali smo da dođemo do rezultata koji će nam omogućuti da nas bilo kakva greška ne košta mnogo, da smo u jačem takmičarskom ritmu, možda se taj kiks ne bi ni dogodio. Pojedini igrači prvi put imaju 90 minuta posle dužeg vremena i sve u svemu mogu da budem zadovoljan - rekao je on.

Marko Marin i Nemanja Milojević na Marakani
Marko Marin i Nemanja Milojević na Marakani foto: Starsport©

Milojević je za kraj je još jednom pohvalio navijače kojih je bilo više od 20.000 na stadionu "Rajko Mitić".

- Stvarno je bila fenomenalna atmosfera, fudbal se igra za publiku. Utakmica je bila fer i korektna, protekla je bez ijednog incidenta, uz mnoštvo lepih poteza, između ostalih i Marka Marina, ali su se istakli i ostali. Mogli smo da vidimo sve, i fenomenalno i suđenje. Znam koliko god da ih dođe i navijači daju sve od sebe, i siguran sam da će i dalje podržavati ekipu - završio je Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.