Janakopulos nastavlja da 'havariše': Izvinjavam se svima osim Olimpijakosu!
Prvi čovek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos, Foto: Printscreen/Instagram/dpg7000

grčka ludnica

Janakopulos nastavlja da 'havariše': Izvinjavam se svima osim Olimpijakosu!

Polufinalni meč Kupa Grčke je registrovan rezultatom 20:0 za Panatinaikos koji će u finalu igrati protiv PAOK-a

Objavljeno: 19:58h

Dan posle nezavršenog polufinalnog meča Kupa Grčke između Panatinaikosa i Olimpijakosa, oglasili su se čelnici dva atinska rivala.

Prvi čovek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos koji je imao performans sa crvenim tangama, uputio je izvinjenje svima osim rivalu.

Mislim da nije pošteno da se toliko pažnje pridaje jednom pogrešnom potezu. Stvarno sam preterao. Izvinjavam se košarkaškoj javnosti, svima osim Olimpijakosu, rekao je Janakopulos.

Panatinaikos je dobio prvo poluvreme sa 40:25, a nastavak utakmice nije odigran pošto košarkaši Olimpijakosa nisu izašli na teren nezadovoljni suđenjem.

Dan kasnije, klub iz Pireja je izdao saopštenje za javnost i izneo svoje zahteve.

- Od sada nećemo igrati nijednu utakmicu u domaćim takmičenjima protiv Panatinaikosa ako ne budu sudile sudije iz inostranstva.

- Nećemo igrati nijednu utakmicu u domaćim takmičenjima ako nam budu određene sudije Anastopulos, Manos i Panajotu (trojka koja je vodila polufinale Kupa).

Od nadležnih organa zahtevamo istragu o razlozima zbog kojih su u kladionicama drastično pale kvote na pobedu Panatinaikosa kada je objavljeno koje su sudije određene da sude utakmicu.

– Dimitrisu Janakopulosu od danas neće biti dozvoljen ulazak u dvoranu “Mira i prijateljstva”, bez obzira u kom svojstvu bude pokušao da uđe, navodi se u saopštenju Olimpijakosa.

Polufinalni meč Kupa Grčke je registrovan rezultatom 20:0 za Panatinaikos koji će u finalu igrati protiv PAOK-a.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.