OPŠTI HAOS U ATINI: Prekinut derbi PAO - OLI, gazda Janakopulos okačio crvene gaćice, Pirejci odbili da nastave meč
Prekinut derbi u polufinalu Kupa Grčke između Panatinaikosa i Olimpijakosa, Foto: Printscreen/Twitter/@riquiardo12

Novi skandal

OPŠTI HAOS U ATINI: Prekinut derbi PAO - OLI, gazda Janakopulos okačio crvene gaćice, Pirejci odbili da nastave meč

Utakmica se definitivno neće odigrati

Objavljeno:

Novi skandal se dogodio u Grčkoj na još jednom velikom derbiju Panatinaikosa i Olimpijakosa.

Navikli smo decenijama unazad da se svašta događa u okršajima zakletih neprijatelja, ali njihovo rivalstvo je sada dobilo i jednu novu dimenziju.

Duel u polufinalu Kupa Grčke prekinut je posle prvog poluvremena pošto su gosti iz Pireja odbili da nastave meč nezadovoljni suđenjem u prvih 20 minuta utakmice.

Sve je počelo pred početak utakmice kada su domaći navijači u "OAK-i" napravili pakao korišćenjem pirotehničkih sredstava što je dalo krila njihovim miljenicima na parketu koji su posle prve polovine meča vodili 15 razlike (40:25).

Međutim, u taboru Olimpijakosa su odbili da izađu na parket u drugom poluvremenu nezadovoljni kako arbitri dele pravdu, a tada je na scenu stupio kontroverzni gazda "zelenih" Dimitris Janakopulos i uradio nešto što nikako nije smeo.

Izvadio je crvene tange i stavio ih na klupu gostujućih igrača što je razgalilo navijače na tribinama koji su podivljali (možete pogledati OVDE), ali je to bila kap koja je prelila čašu i zbog koje je klub iz Pireja definitivno odustao od nastavka utakmice.

Užasnuti smo. Ne možemo da budemo deo ove farse. Ovako nešto ne želimo više da prihvatimo. Ljudi koji su na čelu ovog sporta bi trebalo da urade nešto povodom ovoga“ rekao je generalni menadžer crveno-belih Hristos Stavropulos.

Posle svega sve se čini da će Panatinaikos u finale Kupa, a da će odluka pasti za zelenim stolom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.