MA, PUSTI BMW, UKRALI SU MI I PRŠUTU: Hrvatski trener pokraden u Crnoj Gori, lopovi ostavili auto, a pršutu pojeli!
Igor Pamić je na kraju ostao bez pršuta, ali ipak mu je automobil nađen, Foto: Printscreen/Youtube/Hrvatska Nogometna Televizija

krivo mu je

MA, PUSTI BMW, UKRALI SU MI I PRŠUTU: Hrvatski trener pokraden u Crnoj Gori, lopovi ostavili auto, a pršutu pojeli!

Igoru Pamiću je teže palo što policija nije pronašla pršutu, nego što su mu našli auto

Objavljeno:

Bizarna priča nam stiže iz crnogorskog fudbala o Igoru Pamiću dosadašnjem treneru OFK Titograda.

Hrvatski stručnjak je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba jer mu uprava nije dovela željena pojačanja, pa je on zbog nekonkurentnosti ekipe s kojom je želeo da napadne šampionsku titulu, odlučio da se povuče.

Međutim, tad su izbile nevolje po njega, jer mu je iste noći ukraden automobil BMW u kome se nalazio i kvalitetan komad istarske pršute, što mu je najteže palo, kako je sam rekao medijima.

- To sam baš namerno spomenuo da prebacimo malo na zajebanciju. Pršut je stvarno bio u autu pa sam u tom momentu, onako razočaran i tužan, rekao da mi nije stalo do auta već do dobrog istarskog pršuta. Želim celu tu situaciju okrenuti na jedan lepši način i to je sve - rekao je Mamić uz sumnju da će policija uspeti da pronađe automobil.

- Verujem u tamošnju policiju i u njihov sistem da će učiniti sve da pronađu auto za koji me vežu prelepe uspomene. Međutim, da budem iskren, oprostio sam se od tog auta. Ipak, to ne može promeniti ovih lepih šest meseci u Crnoj Gori.

Međutim, na njegovo iznenađenje, crnogorska policija je uspela da pronađe automobil, ali nažalost istarskom pršutu nije bilo traga. Moguće da su lopovi usput ogladneli i počastili se ovim delikatesom sa hrvatskog primorja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.