ŽELIM DA IGRAM ZA SRBIJU: Luka Jović spreman na izazove reprezentacije u kvalifikacijama, a čega ga i EP za mlade!
Luka Jović igra sjajno ove sezone, Foto: Starsport©

spreman

ŽELIM DA IGRAM ZA SRBIJU: Luka Jović spreman na izazove reprezentacije u kvalifikacijama, a čega ga i EP za mlade!

Evropsko prvenstvo za fudbalere do 21 godine u Italiji i San Marinu na programu je od 16-30 juna, dok seniore 7. i 10. juna očekuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, protiv Ukrajine odnosno Litvanije

Objavljeno: 14:36h

Luka Jović, srpski fudbaler, otkrio je svoje želje vezane za nacionalnu selekciju Srbije pred kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Jović ove sezone igra fantastično u Ajntrahtu iz Frankfurta i već je postigao 14 golova u Bundesligi, gde je trenutno lider u trci za Zlatnom kopačkom tog prvenstva.

Mladi golgeter ističe da u budućnosti želi da bude redovan član prvog tima reprezentacije Srbije.

- Želim i trudim se da mesto u A timu zaslužim igrom. Da to ne bude zbog loše igre nekog drugog, ili zato što igra u manje poznatom klubu. Verujem da ima mesta za sve nas kojima je Srbija u srcu, kao što je do sad bilo - rekao je Jović.

Luka Jović i Nemanja Maksimović
Luka Jović i Nemanja Maksimović foto: Starsport©

Dvadesetjednogodišnji Jović i dalje može da igra za mladu selekciju Srbije, a pitanje je do kakvog dogovora će doći selektor "orlića" Goran Đorović i selektor "orlova" Mladen Krstajić. Evropsko prvenstvo za fudbalere do 21 godine u Italiji i San Marinu na programu je od 16-30 juna, dok seniore 7. i 10. juna očekuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, protiv Ukrajine odnosno Litvanije. - To nije moja odluka, ali bih voleo da budem član ekipe na EP za mlade. Za mene je Srbija uvek na prvom mestu - otkrio je Jović.

BONUS VIDEO:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.