BOMBA TRESE ČIZMU: Hrvat seda na klupu Intera?!
Fudbaleri Intera bi mogli da dobiju novog trenera, Foto: EPA/Roberto Bregani

spaleti je na izlaznim vratima

BOMBA TRESE ČIZMU: Hrvat seda na klupu Intera?!

Nagradu mu je uručio ni manje ni više nego novi sportski direktor Intera Bepe Marota

Objavljeno: 11:37h

Selektor reprezenzacije Hrvatske Zlatko Dalić uskoro bi mogao trenersku karijeru da nastavi u italijanskom fudbalu i to kao strateg milanskog Intera, prenose tamošnji mediji.

Povodom dobijanja nagrade Đani Brera, koja se dodeljuje za najveće dostignuće godine i životno delo, Dalić je govorio o svojim snovima za koje se nada da će se uskoro ostvariti.

- Moram da se zahvalim mojim igračima. Mi smo mala, ali ponosna zemlja, a dobijanje ovakve nagrade nije važno samo za mene već i za sve hrvatske fudbalere. Međutim, ono što je moj san jeste da budem trener u Italiji - izjavio je Dalić.

Zlatko Dalić, selektor reprezentacije Srbije
Zlatko Dalić, selektor reprezentacije Srbije foto: Reuter/Pedro Nunes

Nagradu mu je uručio ni manje ni više nego novi sportski direktor Intera Bepe Marota, koji bi uskoro trebalo da posegne za novim rešenjima na klupi ,,nerazura” s obzirom na to da je Lučano Spaleti veoma blizu odlaska.

- Dalić je ovu nagradu potpuno zasluženo osvojio. On je postao trener u teškoj situaciji, a onda je dokazao da je jedan od najboljih mladih stručnjaka na svetu - rekao je Bepe Marota.

Upravo ovo indirektno koketiranje dve strane moglo bi uskoro da rezultuje imenovanjem Dalića kao novog trenera Intera, najavljuju italijanski mediji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.