KAKAV SAM TO PREMA PORODICI AKO BIH ODBIO NOVAC? Zlatko Dalić sve bliže odlasku sa klupe Hrvatske!
Zlatko Dalić, selektor Hrvatske, Foto: Reuter/Pedro Nunes

ima ponude

KAKAV SAM TO PREMA PORODICI AKO BIH ODBIO NOVAC? Zlatko Dalić sve bliže odlasku sa klupe Hrvatske!

Dalić je predvodio Hrvatsku u Ligi nacija, ali je u poslednjoj izjavi nagovestio da bi ipak mogao da napusti klupu reprezentacije

Objavljeno:

Zlatko Dalić je sa selektorske klupe predvodio fudbalsku reprezentaciju Hrvatske do istorijskog uspeha, drugog mesta na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Potom se pisalo kako je selektor “vatrenih” dobio basnoslovnu ponudu iz Kine, koju je odbio da bi produžio ugovor sa Fudbalskim savezom Hrvatske (HNS).

Zlatko Dalić
Zlatko Dalić foto: AP

Dalić je predvodio Hrvatsku u Ligi nacija, ali je u poslednjoj izjavi nagovestio da bi ipak mogao da napusti klupu reprezentacije, jer je dobio ponudu koja se ne odbija.

– Ovih dana došla je još jedna ponuda, sveža, aktuelna i bogatija nego ona iz Kine o kojoj se pisalo. Stalno me neko zove i ponekad se zapitam imam li pravo da budem takav prema svojoj porodici, da odbijam sve te ugovore koje mi nude jer je fudbal prolazan, danas jesi, sutra nisi. Ko zna hoće li ubuduće biti takvih prilika. Rekao sam sebi ‘biće još boljih’. I nadam se da hoće, ali nekad se baš zapitam imam li pravo da budem neodgovoran prema sebi i porodici i da sve odbacim, rekao je Dalić za “Sportske novosti”

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.