DA PUKNEŠ OD SMEHA: Pogledajte kako Saša Ilić uči fudbalu Armina Đerleka!
Zanimljive scene na jutarnjem treningu Partizana, Foto: Adria Media TV

ESPRESO U BELEKU

DA PUKNEŠ OD SMEHA: Pogledajte kako Saša Ilić uči fudbalu Armina Đerleka!

Očinska ljubav između saigrača. Njih dvojica bili su par tokom jedne igrice na početku jutarnjeg treninga, a u reči kapitena crno-belih izgovorene u momentu takmičarskog naboja izmamile su osmeh na lica svih prisutnih

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Partizan je u ponedeljak pobedio Šahtjor sa 2:0, što je značajno poboljšalo atmosferu u taboru crno-belih pred kraj priprema i početak drugog dela sezone u Superligi i Kupu Srbije.

Ta sreća videla se i na jutarnjem treningu izabranika Zorana Mirkovića (onih koji su igrali malo protiv Ukrajinaca, ili uopšte nisu igrali, ostali su imali "poštedu"), a posebno na njegovom samom početku.

Tada su igrači podeljeni u grupe od po dvoje, a cilj je bio prebaciti prečku malog gola sa jedne strane, gde je čeka drugi igrač sa druge, koji treba da ubaci loptu u gol.

Najbolji par bio je Enake-Rikardo, koji je i pobedio u igri, a daleko najživopisniji Saša Ilić - Armin Đerlek.

U dva-tri navrata, Đerlek nije dobro dodao loptu svom starijem kolegi, što je on prokomentarisao rečima koje nećemo pisati, ali ih možete poslušati u priloženom video snimku. Unapred se izvinjavamo, pošto se na snimku čuje smeh našeg reportera, koji nije mogao da ga sakrije od mikrofona kamere kojom je sve snimano.

Uostalom, svi koji su posmatrali trening, reagovali su isto...

BONUS VIDEO:

(Izveštač Espresa sa priprema Partizana - Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.