Igrač: Predsedniče, priča se da ćemo da nameštamo! Odgovor: Ne ideš na pripreme! NOVA CRNA PRIČA U SRPSKOM FUDBALU!
Tuga srpskog fudbala, Foto: crvenazvezdafk.com

Procurelo

Igrač: Predsedniče, priča se da ćemo da nameštamo! Odgovor: Ne ideš na pripreme! NOVA CRNA PRIČA U SRPSKOM FUDBALU!

Prepiska igrača i predsednika Slobode iz Užica je procurela u javnost

Objavljeno: 17:07h

Nova užasna epizoda u srpskom fudbalu, novi skandal i opet u vezi sa nekadašnjim stabilnim superligašem Slobodom iz Užica i njenim prvim čovekom Božidarom Opačićem.

Još pre nekoliko nedelja je bivši igrač tog kluba Nemanja Obrenović obavestio javnost u kakvom se katastrofalnom stanju nalazi užički velikan, da igrači nemaju ni gde, niti od čega, da žive, da ih izbacuju na ulicu, a za sve je optužio prvog čoveka kluba Božidara Opačića.

Fudbalerovo saopštenje za javnost je podiglo veliku prašinu u medijima, ali nije nešto preterano uticalo da se nešto promeni, a sve je sada dobilo i novu dimenziju kada je procurela prepiska kapitena i deteta grada na Đetinji Ivana Petrovića sa Opačićem.

Božidar Opačić, predsednik Slobode iz Užica
Božidar Opačić, predsednik Slobode iz Užica foto: Printscreen/Youtube/ZooM Vesti Uzice

Ovaj momak se takođe požalio prvom čoveku, baš kao i Obrenović, da igrači nemaju novca i da neće ići na pripreme, a uz to mu i poručio da se po gradu raširila priča da će Sloboda nameštati utakmice.

- Po gradu se priča da će biti nameštanja utakmica. Što se toga tiče ja ni u kakvu priču neću ulaziti. Mogu slobodno da ostvim traku i opremu. Nemojte pogrešno da me razumete, ne kažem da vi učestvujete u bilo čemu, samo ponavljam da sam čuo da će to da se radi. Čisti da znate - piše u poruci koju je na "Viber" poslao Petrović predsedniku kluba.

Na odgovor je čekao pet sati, a kada je stigao momak je bio šokiran.

- Poslao sam Upravom odboru tvoju poruku, nismo za dalju saradnju s tobom... Ne ideš sutra na pripreme - bio je odgovor predsednika kluba Opačića.

Zbog toga je reagovao i Sindikat fudbalera Nezavisnost, odnosno njegov prvi čovek Mirko Poledica.

- Ovo je ispod svakog nivoa i velika sramota za klub koji nam je dao Nemanju Vidića, Radomira Antića, Mikija Rajevca, Nikolu Maksimovica, itd... Ovde ima elemenata diakriminacije i mobinga. Podrška za igrače, znam kako se osećaju jer sam i sam doživljavao slično, ali nikada ovako - poručio je Poledica.

Mi nećemo izvlačiti nikakve zaključke, već ćemo to prepustiti vama...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.