IPAK NIJE POZAJMICA, NEGO ZVANIČAN RAZLAZ: Štoper definitivno napustio Partizan!
Strahinja Bošnjak nije više deo Partizana, Foto: Espreso

ne računaju uopšte na njega

IPAK NIJE POZAJMICA, NEGO ZVANIČAN RAZLAZ: Štoper definitivno napustio Partizan!

Od igrača koga je nekada pratila Barselona do izlaznih vrata u Humskoj

Objavljeno:

Strahinja Bošnjak je i definitivno napustio Partizan i prešao u Voždovac.

Iako se isprva mislilo da će talentovani štoper otići na pozajmicu među "zmajeve" ipak je on raskinuo saradnju sa matičnim klubom i potpisao ugovor na tri i po godine sa Voždovčanima.

Strahinja Bošnjak je predstavljen kao novo pojačanje Voždovca
Strahinja Bošnjak je predstavljen kao novo pojačanje Voždovca foto: FK Voždovac

- Jako sam srećan što sam definitivno postao igrač Voždovca, ovo će za mene biti veliki korak u karijeri. Voždovac je zadnjih godina pokazao da je stabilan klub i okruženje u kojem mlad igrač može da napreduje u svom razvoju. Takođe u ekipi ima dosta iskusnih igrača i sigurno je da mogu mnogo da naučim. Jedva čekam odlazak na pripreme sa novim saigračima, i početak takmičenja u Superligi Srbije. Imperativ je da vratimo Voždovac u gornji deo tabele, jer nam je tamo mesto - poručio je Bošnjak po potpisivanju ugovora.

Nekada je važio za veliku nadu crno-belih i nije bilo očekivano da će ga se tako lako odreći, međutim, očigledno nije uspeo da se izbori sa konkurencijom, iako se svojevremeno pominjalo da ga prati čak i Barselona.

Strahinja Bošnjak je potpisao ugovor na tri i po godine
Strahinja Bošnjak je potpisao ugovor na tri i po godinefoto: FK Voždovac

- Prezadovoljan sam što Strahinja postaje deo našeg tima. Ovo je kraj jednog dugog procesa, jer smo ga pratili izvesno vreme i velika želja svih u klubu bila je da postane naš igrač. U fokusu nam je kao i uvek da u timu imamo mlade igrače, sa reprezentativnim pedigreom, i on će se kao najbolji defanzivni igrač svoje generacije savršeno uklopiti u našu ekipu. Sistematski radimo, gradimo tim za budućnost i Bošnjakov dolazak je najbolji pokazatelj da smo na dobrom putu - rekao je o ovom transferu direktor Voždovca Goran Grkinić.

Voždovac je prvi deo zimskih priprema odradio na svom stadionu u Beogradu, dok će 27. januara otputovati na dvonedeljne pripreme u Antaliju, tokom kojih će odigrati četiri prijateljska meča sa inostranim ekipama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.