ZNAJU IGRAČI DOBRO ZAŠTO SAM POVISIO TON: Vladan Milojević posle prve utakmice u Turskoj!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

pobeda nije bitna

ZNAJU IGRAČI DOBRO ZAŠTO SAM POVISIO TON: Vladan Milojević posle prve utakmice u Turskoj!

Želim da vidim neka alternativna rešenja kako izgledaju u našoj igri, kako određeni igrači funkcionišu u nešto drugačijim ulogama - rekao je strateg crveno-belih

Objavljeno: 22:10h

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su pobedu u prvoj proveri na pripremama u Turskoj. Izabranici Vladana Milojevića bili su bolji rezultatom 2:0 od ekipe Vaker Nordhauzena.

- Jako je bitno što smo pobedili, ali sigurno nam to nije bila primarna stvar u ovoj prijateljskoj utakmici. Želim da vidim neka alternativna rešenja kako izgledaju u našoj igri, kako određeni igrači funkcionišu u nešto drugačijim ulogama. Sve u svemu zadovoljan sam, pre svega pristupom i odnosom prema igri mojih fudbalera. Danas su skoro svi igrači odigrali po 45 minuta. Videli ste da smo imali mnogo dobrih elemenata u igri sa Nemcima. Naravno, uvek postoji nešto što treba da se ispravi i tu smo upavo kako bismo korigovali te stvari – rekao je Milojević.

Pored dva postignuta gola, fudbaleri Zvezde su na utakmici stvorili pregršt šansi.

- Ono što me raduje jeste da moj tim stvara šanse, mnogo je bilo udaraca u okvir gola. Pripreme su teške, još se igrači vraćaju u formu i zato ovakvi mečevi nisu laki. Zato je bitno da se stvaraju šanse. Videli su svi i da sam imao burne reakcije na klupi, ali znaju moji igrači dobro zbog čega sam povisio ton, nije što sam strog, tražim da one stvari na kojima radimo prenesemo na utakmice, kada to ne uradimo onda i podviknem. Tražim da ono što radimo na treninzimo sprovedu u delo i na utakmici.

Još četiri kontrolne utakmice očekuju fudbalere Crvene zvezde na pripremama u Turskoj.

- Svi protivnici su, naravno, kao i mi u pripremnom periodu. Zaista nas očekuju odlični rivali, volim kada igramo protiv jakih ekipa, jer samo na taj način možete da vidite slabosti svog tima. Pripremne utakmice tome i služe. Nikada me posebno ne zanima rezultat. Ne kažem da je nebitan, ali ipak je mnogo važnije da vidite šta treba da popravite. Do kraja boravka u Turskoj susrešćemo se sa ekipama koje gaje različite stilove fudbala i sa namerom smo birali takve protivnike.

Šef stručnog štaba se osvrnuo i na učinak pojačanja koja su u ovom prelaznom roku stigla u crveno-beli tabor.

- Imamo odlične novajlije, uprava je u ovom prelaznom roku radila na najbolji mogući način. Sve ono što smo potencirali i želeli smo i ostvarili. Prelazni rok je u toku, uvek je nepredvidiv i veujem da će biti i dolazaka i odlazaka. Jako sam zadovoljan pojačanjima, ali još je rano da kroz dve prijateljske utakmice javnost o njima donosi sud. Sigurno im nije lako, pripreme su uvek teške, ali zadovoljan sam kako rade – poručio je Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.