NEMA OPUŠTANJA KOD MILOJEVIĆA: Trener Zvezde igrače pravo iz autobusa poslao u teretanu!
Igrači Zvezde su odmah otišli da odrade trening u teretani, Foto: crvenazvezdafk.com

Stigli u Antaliju

NEMA OPUŠTANJA KOD MILOJEVIĆA: Trener Zvezde igrače pravo iz autobusa poslao u teretanu!

Nakon što su se smestili u hotel, radili su u teretani podeljeni u dve grupe pod kontrolom kondicionog trenera Ivana Vučetića

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde su stigli u Antaliju gde će provesti naredne dve nedelje u okviru druge faze zimskih priprema za prolećnu sezonu.

Ekspedicija srpskog šampiona je letom preko Istanbula došla na svoje odredište negde oko 16 časova i biće smeštena u hotelu Regnum. Ljubazni domaćini su sačekali Beograđane po dolasku u hotel koji se sastoji od 43 različita dela.

Nemanja Milunović na treningu u teretani
Nemanja Milunović na treningu u teretanifoto: crvenazvezdafk.com

Više nego bogat sadržaj čine, naravno, fudbalski kompleks, kao i golf tereni sa 18 rupa, tereni za košarku, tenis, odbojku na pesku, mali fudbal... Tu je i vodeni svet koji se prostire na čak 7.000 kvadratnih metara.

Zanimljivo je i da se u hotelu nalazi Konzulat Republike Srbije, na čijem je čelu počasni konzul Fikret Ozturk, inače i vlasnik ovog zdanja.

Milan Borjan na treningu u teretani
Milan Borjan na treningu u teretanifoto: crvenazvezdafk.com

Raznovrsnost prilično oplemenjuje prostor u kome će fudbaleri Crvene zvezde boraviti u predstojećem periodu, a pored treninga, naše igrače čeka i pet kontrolnih utakmica. Prva je već u ponedeljak, 28. januara, od 17 časova protiv nemačkog niželigaša Nordhauzena.

Marko Gobeljić na treningu u teretani
Marko Gobeljić na treningu u teretanifoto: crvenazvezdafk.com

Do tada, izabranici Vladana Milojevića već su odradili jedan trening. Nakon što su se smestili u hotel, radili su u teretani podeljeni u dve grupe pod kontrolom Ivana Vučetića, kondicionog trenera, a na polučasovnom programu su bile vežbe razgibavanja lakšeg intenziteta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.