MILOJEVIĆ PRELOMIO: Zvezda u Antaliji bez golmana, Melega i jednog stranca!
Fudbaleri Crvene zvezde su otputovali u Antaliju, Foto: Starsport©

otputovali

MILOJEVIĆ PRELOMIO: Zvezda u Antaliji bez golmana, Melega i jednog stranca!

Trener Vladan Milojević odlučio je da na put povede ukupno 30 igrača, računajući i četvoricu golmana

Objavljeno:

Posle kraćeg, trodnevnog boravka u Beogradu, fudbaleri Crvene zvezde morali su ponovo da spakuju kofere i tokom današnjeg prepodneva se upute u tursku Antaliju, gde će obaviti završnu fazu priprema za prolećni deo sezone.

Trener Vladan Milojević odlučio je da na put povede ukupno 30 igrača, računajući i četvoricu golmana: Milan Borjan, Zoran Popović, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Nemanja Milunović, Srđan Babić, Milan Rodić, Stefan Hajdin, Aleksa Terzić, Veljko Nikolić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Nenad Milijaš, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Marko Marin, Slavoljub Srnić, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Jug Stanojev, Dejan Joveljić, Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Erik Jirka, Miloš Vulić i Aleksa Vukanović.

U odnosu na prvi deo priprema koji je obavljen u Pafosu, na Kipru, na spisku nema mladog golmana Miloša Gordića, zatim Dejana Melega koji će na pozajmicu u grčki Levadijakos i Džonatana Kafua koji će takođe morati da promeni sredinu s obzirom da nije opravdao epitet velikog letošnjeg pojačanja.

Crveno-beli stranci
Crveno-beli stranci foto: Starsport©

Zvezda će u Antaliji boraviti do 9. februara i do tada odigrati pet kontrolnih utakmica - prvu u ponedeljak, 28. januara protiv nemačkog niželigaša Nordhauzena od 17 sati.

Dva dana kasnije je planiran duel sa Austrijom iz Beča (15 časova), a 2. februara sa Ludogorecom (15:00). Potom slede dueli protiv Rabotničkog, 5. februara takođe od 15 sati, a u istom terminu, 8. februara, Zvezda će odmeriti snage sa Mariborom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.