NIJE SAMO ČAKAR: Igrao za Partizan i Nicu, a sada će svim srcem navijati za izabranike Trinkijerija u Monte Karlu!
Miloš Đelmaš, nekadašnji prvotimac Partizana, Foto: Espreso.co.rs

zaboravljeni asovi

NIJE SAMO ČAKAR: Igrao za Partizan i Nicu, a sada će svim srcem navijati za izabranike Trinkijerija u Monte Karlu!

- Vidim da je to krenulo na bolje i da se menja dosta stvari i nadam se da će se Partizan vratiti na stare slave, a večeras ću naravno da bodrim svoj tim

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Miloš Đelmaš, nekadašnji vezista Partizana nalazi se u Nici, odakle će u popodnevnim časovima krenuti put Monte Karla kako bi ispratio meč košarkaškog kluba protiv Monaka u okviru 4. kola Evrokupa.

Naš reporter sa lica mesta porazgovarao je sa bivšim fudbalerom Nice i Hanovera i upitao ga šta očekuje od izabranika Andree Trinkijerija u možda i najvažnijem meču za nastavak evropske odiseje.

- Ovo je moj grad, tj. Beograd - Nica - Hanover, su moji gradovi. Nisam bio ovde od oktobra, pa sam došao sada da podržim ove momke.

Da li prati košarkaše Partizana i šta očekuje od ove grupe?

- Ja mislim da svako svakog može da pobedi u ovoj grupi, nema veze gde ko igra, da li je domaćin ili gost. Gledao sam prvi meč protiv tima iz Litvanije, bili smo u poziciji da pobedimo, nismu uspeli. Savladali smo Nemce, pa izgubili od Monaka, sada je momenat da im se revanširamo.

Šta misli o trenutnom stanju u košarkaškom klubu?

- Vidim da je to krenulo na bolje i da se menja dosta stvari i nadam se da će se Partizan vratiti na stare slave, a večeras ću naravno da bodrim svoj tim.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.