SA NJIMA JE CRNO ILI BELO, ILI TOPLO ILI HLADNO: Andrea Trinkijeri zna kako treba sa Kneževima!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

NEMA TAJNI

SA NJIMA JE CRNO ILI BELO, ILI TOPLO ILI HLADNO: Andrea Trinkijeri zna kako treba sa Kneževima!

Meč je na programu u utorak u 19 časova, a isti rivali sastali su se i u Beogradu 15. januara kada je slavio francuski tim sa 72:68

Objavljeno:

Košarkaši Partizana gostuju Monaku u četvrtom kolu Top 16 faze Evrokupa.

Meč je na programu u utorak u 19 časova, a isti rivali sastali su se i u Beogradu 15. januara kada je slavio francuski tim sa 72:68.

- Igrali smo pre šest dana protiv Monaka i znamo da je ili crno ili belo, ili toplo ili hladno. Ako igraju njihovu košarku, mi to ne možemo. A, ako probamo da igramo svoju košarku, možda budu u problemima - rekao je Andrea Trinkijeri, trener Partizana.

Nema tajni za iskusnog trenera kada je u pitanju ekipa iz Kneževine.

- Sa njihove strane, uopšte ne očekujem ništa drugačiju igru, biće ista stvar. A, sa naše mora drugačije, moramo nešto napraviti. Šta? Oni su hodali u prvoj, bio je spor tempo, držali su ritam u njihovim rukama i sve veoma polako radili. Dali su nam sve otvorene šuteve, nismo ništa pogodili, tako da je utakmica tokom tri četvrtine bila baš teška za nas. Bili smo na minus 21 i nismo mnogo shvatili kako da se igra. U poslednjoj četvrtini smo promenili ritam, bili više agresivni i drugačije igrali. Sad, da li ćemo biti to u stanju 40 minuta, ne znam. Ali, moramo da probamo - dodao je strateg crno-belih.

Jasno je šta Partizan mora da uradi ukoliko želi pobedu na gostujućem terenu.

- Sada znamo šta da očekujemo, pošto su nas u prvoj utakmici nadmudrili. Trebalo bi da bolje izađemo na kraj sa njihovom odbranom, koja nam je u prvoj utakmici pravila probleme i dozvolila samo 26 poena za poluvreme. Treba da odgovorimo na energiju. U prvoj utakmici su oni nametnuli ritam, a sada mi to želimo jer kada igramo našu igru, našu fizičku odbranu i u tranziciji, teško nas je pobediti. A, kada igramo u stilu druge ekipe, to nam baš ne pomaže. Nadam se da ćemo moći da diktiramo i ritam i ishod utakmice - izjavio je Markus Pejdž, košarkaš Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.