SA GAZDAMA JE ZARATIO! Emotivan Prijovićev oproštaj od PAOK-a: Padao je sneg i kad sam dolazio i kad odlazim!
Aleksandar Prijović, Foto: AP/Sergei Grits

PRŠTALE EMOCIJE

SA GAZDAMA JE ZARATIO! Emotivan Prijovićev oproštaj od PAOK-a: Padao je sneg i kad sam dolazio i kad odlazim!

Navijačima je zapalo za oko da nigde nije pomenuo vlasnike

Objavljeno: 16:35h

Fudbaler Aleksandar Prijović na društvenim mrežama se oprostio od PAOK-a.

On će u narednom periodu nositi dres Al Itihada, za četiri i po godine dobiće 27 miliona evra, a dobijaće i bonuse za pobede i golove pa bi Prijovićeva zarada mogla da iznosi i 40 miliona evra.

U emotivnoj poruci, srpski reprezentativac se zahvalio svima, od saigrača do zaposleniih u klubu na lepom vremenu koje je proveo u Solunu, ali je navijačima zapalo za oko da nigde nije pomenuo vlasnike - porodicu Savidis.

To je čudno imajući u vidu da je ranije na društvenim mrežama Ivana Savidisa doživljavao kao oca.

- Posle dve neverovatne godine, 86 mečeva, 60 pobeda, 55 golova i dva Kupa, vreme je za oproštaj. Došao sam u januaru 2017. kada je padao sneg, PAOK je bio u očajanju, deveti na tabeli, čekao je na trofeje, gladovao. Danas, kada odlazim, pada sneg opet. Tokom dve nestvarne godine, PAOK je postao najdominantiji tim Grčke, osam bodova iznad konkurenata sa novim trofejima. Hoću da zahvalim saigračima, treneru, štabu, medicinskoj ekipi i zaposlenima u klubu. Hvala više nego ikome, navijačima PAOK-a širom sveta, posebno onima koji su me od starta podržavali. PAOK je više od kluba i nadam se da sam pomogao instituciji da postane veća i bogatija mojom pojavom, posvećenošću i zalaganjem. Hvala i srećno! - napisao je Prijović.

Vrela južnjačka krv Savidisovih došla je do izražaja u sredu kada je sin Ivana Savidisa, Jorgos, poručio Prijoviću "da koliko god misli da je dobar, za svakog postoji zamena".

Posledica ove izjave Savidisa mlađeg jasno je da su srpski fudbaler i članovi vlasničke porodice prestali da prate jedni druge na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.