EKSPLOZIJA ALEKSANDRA PRIJOVIĆA: Het-trik Srbina i poruka fudbalskom svetu - spreman sam za velika dela!
Sjajni Aleksandar Prijović, Foto: AP

ne staje!

EKSPLOZIJA ALEKSANDRA PRIJOVIĆA: Het-trik Srbina i poruka fudbalskom svetu - spreman sam za velika dela!

Nije novost da Prija da gol, ali ovo je već nerealno

Objavljeno: 22:45h

Fudbaleri PAOK-a ubedljivo su pobedlili su Aititos Spartu rezultatom 6:0 u duelu Kupa Grčke, a naš reprezentativac Aleksandar Prijović je nastavio da rešeta mreže.

Ovoga puta, het-trik i potvrda da je Prijović spreman za veći izazov u svojoj karijeri. Srbin je tresao mrežu u 63, 84. i 85. minutu.

Počele su već špekulacije da će srpski reprezentativac napustiti redove solunskog kluba već u januaru, a posle ove maestralne partije ne sumnjamo da će se još neki klubovi uključiti u trku za potpis napadača PAOK-a.

- PAOK očekuje mnogo više novca, a pored ove dve ponude postoji i jedna iz Kine, koja može da nadmši prethodne dve," prenosi "Gazeta" - pozivajući se na izvor iz kluba.

Prijović je prvi strelac PAOK sa 12 postignutih golova u 19 utakmica i svakako jedan od najzaslužnijih što njegov klub ima osam bodova više od Olimpijakosa iako je sezonu počeo sa -2 boda zbog incidenata u finišu prethodne sezone.

-Teško je pronaći napadača koji daje srce i dušu za klub kao što je Prijović, a koji tako lako postiže golove - dodaje "Gazeta".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.