PARTIZAN IMA NOVI ZAHTEV: Da li će ovo zauvek promeniti srpski fudbal?
Milorad Vučelić u Miloš Vazura, Foto: Starsport©

novo saopštenje

PARTIZAN IMA NOVI ZAHTEV: Da li će ovo zauvek promeniti srpski fudbal?

Šta vi mislite?

Objavljeno: 16:29h

Partizan je u poslednje vreme jedan od glavnik zagovornika da se u srpski fudbal uvede VAR tehnologija, a novim saopštenjem koje je Željko Pantić objavio na svom Instagramu, a generalni direktor Miloš Vazura potpisao, ponovo su jasno stavili do znanja šta žele.

Crno-beli su odlučili da se pismeno obrate FSS-u i Zajednici klubova Superlige i Prve lige Srbije sa sledećem zahtevom.

- Fudbalski klub Partizan se ovim putem obraća Fudbalskom savezu Srbije i upućuje zvaničnu inicijativu FSS i Zajednici fudbalskih klubova Superlige i Prve lige Srbije da se, po uzoru na najveće evropske lige, uvede VAR tehnologija na svim utakmicama Superlige, a po mogućnosti i Prve lige Srbije. Smatramo da bi se prihvatanjem ove inicijative stalo na put konstantnim neodgovornim izjavama pojedinaca u srpskom fudbalu o navodnoj neregularnosti takmičenja u Superligi Srbije. Sveukupna atmosfera koja je stvorena ne priliči nijednom akteru domaćeg prvenstva. Držimo da je ova inicijativa najbolja brana daljem produbljivanju nepotrebne razmene argumenata između klubova učesnika Superlige Srbije.

Eventualne primedbe o dodatnim troškovima takve odluke bi delovale licemerno u poređenju sa činjenicom da bi prvi put dobili potpuno regularno takmičenje i ukinuli percepciju javnosti da fudbalske sudije sistemski sude protiv manjih klubova, a u interesu dva naš najveća kluba. Partizanu takva percepcija nije potrebna i ovom inicijativom želimo da damo doprinos potpunoj regularnosti takmičenja i zaštitimo interes svih aktera u Superligi Srbije - navodi se u saopštenju Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.