KAKVA VEST, STRAŠNA VEST! Zvezda krade Partizanu najveće pojačanje zimskog roka?
Večiti derbi, Foto: Starsport©

VEČITI DERBI I NA PIJACI

KAKVA VEST, STRAŠNA VEST! Zvezda krade Partizanu najveće pojačanje zimskog roka?

Podsetimo, u nedelju se pojavila informacija da je i Partizan nudio uslove Mirku Ivaniću, a sada se događa nešto obrnuto! Zvezda želi igrača kog su crno-beli prvi "napikirali"

Objavljeno:

Već i ptičice na grani znaju da je Milan Gajić ove zime bio na meti Partizana, u pokušaju kluba iz Humske da pronađe nekog ko bi mogao da postane konstantno rešenje na desnom beku, u slučaju odlaska nekog igrača poput Nemanje Miletića (mala verovatnoća da će do toga i doći).

Međutim, sada Novosti pišu nešto što će srpskom sportskom štampom odjeknuti poput bombe, a to je informacija da se za ovog igrača zainteresovala Zvezda, koja u njemu vidi zamenu za Filipa Stojkovića, ali u početku samo konkurenciju.

Milan Gajić
Milan Gajić foto: Profimedia

Zvezda je posle ulaska u Ligu šampiona i velikih transfera koje je ostvarila potpuno stabilizovala finansije (dug je sada svega oko 12.000.000 evra, kako je rekao Terzić) i u mogućnosti je da igračima ponudi bolje uslove u odnosu na Partizan, pa nije iznenađenje što u poslednje vreme lakše dobija potpis igrača za koje se interesuju oba večita rivala.

Hoće li crveno-beli ostvariti trijumf nad Partizanom na zimskoj transfer pijaci, ostaje nam da vidimo, ali zamislite samo kakav bi rat saopštenjima nastao u beogradskim medijima kada bi Mitar Mrkela uspeo da "pokupi" Zlatnog Orlića sa Novog Zelanda Ivici Ilievu ispred nosa.

Podsetimo, u nedelju se pojavila informacija da je i Partizan nudio uslove Mirku Ivaniću, a sada se događa nešto obrnuto! Zvezda želi igrača kog su crno-beli prvi "napikirali"...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.