ĐIĐI BEKALI UDARA NA DAME: Žene samo treba da budu lepe i da privlače muškarce! Ženski fudbal je satanistička ideja
Điđi Bekali, Foto: Profimedia

SKANDAL

ĐIĐI BEKALI UDARA NA DAME: Žene samo treba da budu lepe i da privlače muškarce! Ženski fudbal je satanistička ideja

Ovog puta je otišao korak dalje i to u gostovanju u živom programu

Objavljeno:

Vlasnik rumunske Steaue Điđi Bekali je neko ko je hodajući skandal zbog izjava koje daje i situacija koje pravi.

Ovog puta je otišao korak dalje i to u gostovanju u živom programu na televiziji "Ora Exacta in Sport". Sve je počelo šaljivom izjavom da bi odmah napustio fudbal ako bi morao da oformi ženski tim.

- Ne možete da budete protiv Božije volje. To je satanistička ideja (ženski fudbal). Kako žene uopšte mogu da igraju fudbal? One prvo nisu građene za fudbal, njihovo telo nije za taj sport. Opasno je... To je protiv ljudske prirode - rekao je Bekali.

Voditelj nije ni trebalo da mu postavlja pitanja pošto je sam obrazložio svoje tvrdnje.

- Žene su stvorene da budu lepe i da privuku suprotni pol. Loše ih tretiramo što im dozvoljavamo da igraju fudbal ili boks. One bi trebalo da igraju rukomet, odbojku, košarku, ali ne agresivne sportove - dodao je vlasnik rumuskog tima.

Nije ovo prvi ispad rumunskog funkcionera. Jedan od najvećih bio je 2013. godine kada nije želeo da večera sa funkcionerkom Ajaksa, jer je imala jeftinije cipele nego on ("Zašto bih ja sedeo sa predsednicom Ajaksa za stolom? Ona nosi cipele od 200 evra, dok moje koštaju 4000"). Poznato je i da je uručio otkaz treneru iz Turske 2010. godine zbog Bekalijevog verovanja da musliman donosi nesreću hrišćanskom timu, a jednom je zabranio klupskom di-džeju da pušta muziku grupe Kvin zato što je Fredi Merkjuri bio homoseksualac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.