HOĆE GA I PARTIZAN I ZVEZDA VEĆ GODINAMA: Najbolji strelac Superlige je sada na putu ka crveno-belom dresu?!
Aleksa Vukanović je najbolji strelac Superlige Srbije, Foto: Starsport©

Da li će konačno otići?

HOĆE GA I PARTIZAN I ZVEZDA VEĆ GODINAMA: Najbolji strelac Superlige je sada na putu ka crveno-belom dresu?!

Sam napadač je često isticao da bi ipak više voleo da se okuša u inostranstvu

Objavljeno:

Aleksa Vukanović je ponovo u žiži na srpskom fudbalskom tržištu kao što je to i običaj u poslednjih nekoliko prelaznih rokova.

Najbolji strelac Superlige (sa Haskićem deli prvo mesto sa 12 golova) je dugo već želja i Crvene zvezde i Partizana, ali je on sam često ponavljao da mu je želja da se okuša u inostranstvu.

Aleksa Vukanović je postigao 12 golova ove sezone
Aleksa Vukanović je postigao 12 golova ove sezone foto: Starsport©

I to bi moglo već da mu se ostvari ove zime, jer ponude stranih klubova samo pristižu u Kruševac. Napredak je odbio 600.000 evra od južnokorejskog Gvangvona, potom je stigla još bolja ponuda od Makabija iz Haife, a sada se u trku za njegov potpis uključio i klub najzvučnijeg imena - Olimpijakos.

Grčki mediji prenose samo da su Pirejci pokazali interesovanje za momka koji podjednako dobro igra i u samom špicu i po strani, i hteli bi njime da pojačaju svoj napad.

Olimpijakos u poslednje vreme redovno kupuje navalne igrače u Srbiji, Uroš Đurđević im se nije pokazao kao dobra investicija, kaparisali su Lazara Ranđelovića koga su do leta ostavili na pozajmici u Radničkom iz Niša, a ne bi trebalo zaboraviti da im odbranom trenutno komanduje Jagoš Vuković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.