SKANDAL TRESE FUDBAL: Novinar grmi da je žreb Lige šampiona namešten, u centru svega je predsednik španskog giganta
Fudbaleri Reala i Barselone, Foto: AP/Manu Fernandez

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

SKANDAL TRESE FUDBAL: Novinar grmi da je žreb Lige šampiona namešten, u centru svega je predsednik španskog giganta

Novinar urugvajskog ESPN Horhe Ramos izneo je optužbe na račun predsednika Real Madrida Florentina Pereza

Objavljeno:

Prošlo je nekoliko dana od žreba za osminu finala Lige šampiona, a da se taj događaj nađe ponovo u centru pažnje pobrinuo se predstavnik sedme sile.

Novinar urugvajskog ESPN Horhe Ramos izneo je optužbe na račun predsednika Real Madrida Florentina Pereza. On je usred TV prenosa rekao da je od osobe bliske čelniku španskog tima dobio poruku u kojoj je pisalo da je Perez pet dana pre žreba počeo da pritiska UEFA kako bi kraljevski klub za rivala dobio Ajaks.

Na kraju se to i dogodilo, ali treba naglasiti da urugvajski kolega nije pružio nikakve dokaze za svoje tvrdnje pa treba biti rezervisan prema ovim optužbama.

Sa druge strane, nije prvi put da je Real optužen da se povezuje sa vodećim ljudima UEFA. Mnogi besni navijači su tvrdili da su Madriđani imali pomoć sudija u eliminacionoj fazi elitnog takmičenja, a poslednju optužbu izneo je Zlatan Ibrahimović posle dodele Zlatne lopte koju je osvojio Luka Modrić.

- Sada znamo da je Perez bio taj koji se takmičio sa Mesijem za Zlatnu loptu, a ne Ronaldo - rekao je Šveđanin i tako podgrejao priče da su Hrvat i Kristijano Ronaldo dobijali nagrade samo zbog Pereza i jakog lobija madridskog Reala.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.