KONTROVERZNI GAZDA IZBACIO BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE IZ TIMA: Neću više da ga vidim!
Bogdan Planić u vreme kada je igrao za Zvezdu, Foto: Dado Đilas

Odlučan da ga se otarasi na zimu

KONTROVERZNI GAZDA IZBACIO BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE IZ TIMA: Neću više da ga vidim!

Od kapitenske trake do prognanstva i to samo zbog jednog poraza cele ekipe, a nije čak ni kiksnuo na utakmici

Objavljeno:

Pre dve nedelje te proglase najboljim strancem u ligi, a sada ti gazda kaže da ne želi više da te vidi u timu i na terenu. Tako vam je to sa Điđijem Bekalijem, kontroverznim vlasnikom FCSB-a, odnosno, nekadašnje Steaue.

Biznismen, čiji je život u svakom aspektu prepun skandala, ekscesa i neočekivanih odluka, pobesneo je na Bogdana Planića i njegovog partnera iz centra odbrane Balaša zbog poraza od pre tri kola protiv Sepsija.

Bogdan Planić u duelu sa Andersonom u Ligi Evrope
Bogdan Planić u duelu sa Andersonom u Ligi Evrope foto: Reuters

Rumunski mediji ne mogu da se načude da je Bekali naredio treneru Diki da njih dvojicu više nikako ne stavlja u tim, jer ih krivi za izgubljenu utakmicu.

- Ne želim da ih više vidim na terenu! Toliko su loši da su me potpuno razbesneli - rekao je Bekali posle pobede u prethodnom kolu nad Botošanijem.

FCSB je druga na tabeli sa tri boda zaostatka za vodećim Klužom koga dočekuje sledećeg vikenda u poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata.

Điđi Bekali (desno) sa najboljim rumunskim fudbalerom svih vremena Georgeom Hadžijem
Điđi Bekali (desno) sa najboljim rumunskim fudbalerom svih vremena Georgeom Hadžijem foto: Profimedia

Inače, Planić je već sezonama možda i najbolji igrač ekipe, letos je odbijena ponuda Ajntrahta iz Frankfurta za njega, Bekali mu je čak dao i kapitensku traku i zacepio obeštećenje od 10 miliona evra.

A sada je besan na njega i već je odlučio o njegovoj sudbini i zacrtao da mu dovede zamene u vidu Andreja Burke iz Botošanija i Julijana Kirstee iz Gaz Metana.

Neki kao razlog za njegovu netrpeljivost prema Planiću i Balašu za koju je samo čekao priliku da ispolji, vide u tome što su njih dvojica jedini igrači iz startne postave koje nije lično on birao već sportski direktor Stojka i trener Nikulae Dika.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.