PARTIZAN JE SAM PRISTAO DA SE MEČ IGRA! ŽAO MI JE, ALI... Direktor Superlige odbio mogućnost o ponavljanju utakmice
Vladimir Bulatović je rekao da nema ništa od ponavljanja meča Partizan - Mačva, Foto: Starsport©

Neće se dogoditi

PARTIZAN JE SAM PRISTAO DA SE MEČ IGRA! ŽAO MI JE, ALI... Direktor Superlige odbio mogućnost o ponavljanju utakmice

Bulatović kaže da je i on insistirao na poluvremenu da se postavi pitanje prekida meča

Objavljeno:

Utakmica između Partizana i Mačve koja je odigrana u petak u nefudbalskim uslovima neće biti ponovljena, poručio je direktor Superlige, Vladimir Bulatović.

Duel u Humskoj odigran po snegu i u zimskim uslovima završen je bez pobednika, a u Partizanu su dan kasnije održali hitno zasedanje i izdali saopštenje da će istupiti iz lige i zahtevaju da se meč ponovi, pogotovo što su dan kasnije odložene neke utakmice zbog istih vremenskih uslova.

Podršku u zahtevu za ponavljanje meča su čak dobili i od direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića, međutim, prvi čovek Superlige je definitivan da ne postoji razlog da se utakmica igra ponovo.

Vladimir Bulatović kaže i da je na poluvremenu pitao da se utakmica prekine
Vladimir Bulatović kaže i da je na poluvremenu pitao da se utakmica prekine foto: Saša Pavlić Koky

- Ne postoji argument da se utakmica ponovi. Dali su izjavu da utakmica može da se igra. Partizan je sam tražio da se meč igra u petak. Žao mi je što su se našli u ovakvoj situaciji, ali pre početka utakmice je bilo povoljno za igru - rekao je Bulatović za "Žurnal".

On kaže i da je lično u poluvremenu tog meča rekao delegatu da pita sudiju da se meč prekine, pa da bude nastavljen, ali je arbitar rekao da nema potrebe za time.

- Bilo je kasnije uslova za prekid utakmice, ali to nije pitanje za mene već za sudiju Aleksandra Živkovića. U poluvremenu meča, na moje insistiranje, delegat meča je pitao sudiju da li ima uslova da se utakmica nastavi i on je rekao da nema razloga za prekid meča.

Kasnije tokom dana, uoči početka meča između Čukaričkog i Crvene zvezde koji je sa subote odložen na nedelju i jedva su se stekli kakvi-takvi uslovi za igru na Banovom brdu, Bulatović se opet obratio javnosti.

- Bilo je prilično napeto u prethodnih 48 sati zbog termina svih utakmica – mnogo je bilo odlaganja i pomeranja. Došli smo danas do najtežeg terena i uslova na Banovom brdu. Bila je velika količina snega koju nije bilo moguće otkloniti u jednom danu. Maltene svaki put kada pada sneg ovde je kao Kopaoniku. Najviše zahvaljujući domaćinu Čukaričkom, Zajednici superligaša, Gradskoj čistoći, Zvezdi i svima koji su dali doprinos, uspeli smo da očistimo teren - rekao je Bulatović za "Arenu sport".

On je poručio i da će u ponedeljak biti kompletirano celo kolo.

- Svi su tereni raščišćeni – u Zemunu, Kruševcu i Lučanima. Sutra će biti završen jesenji deo prvenstva potpuno regularno. Ovi uslovi nisu bili regularni, utakmice su morale da se pomeraju i odlažu - rekao je Bulatović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs / Arena sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.