PANTELIĆ IMA ŠTA DA KAŽE: Srbija ima milione selektora, sada su i žene počele da se mešaju!
Marko Pantelić, Foto: Fonet

izjasnio se

PANTELIĆ IMA ŠTA DA KAŽE: Srbija ima milione selektora, sada su i žene počele da se mešaju!

Fudbalska organizacija mora da ima mnogo stvari da bi funkcionisala uspešno

Objavljeno: 13:29h

Marko Pantelić, novi je potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde pokušaće zajedno sa saradnicima da stabilizuje FSS, odnosno pomogne na poboljšanju uslova, rada i rezultata.

Nadimak koji je opšte prihvaćem dobio je slučajno. Naime, na društvenim mrežama se pojavio profil pod tim nazivom, koji je vrlo brzo pobrao simpatije, pratioce, prijatelje. Svi su mislili da je profil, zapravo, Markov, a iza svega se krila neka druga priča. Pantelić je hteo da potraži na sudu pravdu, ali je odustao.

– Nikada nisam imao profil na društvenim mrežama. Hteo sam da tužim onoga ko stoji iza profila, ali kasnije sam odustao kada sam saznao kakva priča stoji iza toga. On se sam javio, ispostavilo se da je nepokretan momak iz Kraljeva kome sam bio neka vrsta idola – otkrio je Marko Pantelić u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

Marko Pantelić
Marko Pantelić foto: Dragana Udovičić

Tom prilikom, Marko je prokomentarisao i posao koji ga očekuje na novoj funkciji.

– Fudbalska organizacija mora da ima mnogo stvari da bi funkcionisala uspešno. Spletom okolnosti, tu sam kao potpredsednik, ali i pre mog dolaska ona je funkcionisala dobro na čelu sa Slavišom Kokezom. Dobri su rezultati, organizacija je finansijski stabilna, ne vidim nijedan problem. Sada samo treba da se unapređujemo i da idemo napred, da ne bude samo da smo se kvalifikovali na Svetsko prvenstvo. Srbija će sigurno u bliskoj budućnosti uraditi nešto veliko na Svetskom ili Evropskom prvenstvu – smatra novi čelnik Saveza.

Marko Pantelić i Dejan Stanković
Marko Pantelić i Dejan Stanković foto: Dado Đilas

Ipak, jednom izjavom Marko je navukao gnev pripadnica lepšeg pola.

– Možemo da pričamo, analiziramo, pošto Srbija ima milione selektora, počele su čak i žene da se mešaju. Svi misle da znaju sve – rekao je Pantelić

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.