FRANCUZI SE POPLAŠILI KAO MALE MACE: Ne plaše se Zvezde, ali zato od Srba beže kao đavo od krsta!
Stadion Rajko Mitić, Foto: Privatna arhiva

biće zanimljivo

FRANCUZI SE POPLAŠILI KAO MALE MACE: Ne plaše se Zvezde, ali zato od Srba beže kao đavo od krsta!

Mladi reprezentativac Srbije prenosi impresije iz Pariza

Objavljeno:

Fudbaler Bordoa Milan Gajić je u razgovoru za Sportskii žurnal analizirao dolazak PSŽ na meč sa Zvezdom u poslednjem kolu Lige šampiona.

- Sad imaju veću dozu respekta, nego pred prvi meč sa Crvenom zvezdom. Zbog priča u medijima oko navodnog nameštanja prve utakmice, veruju da će da ih na našem najvećem stadionu čekati atmosfera koja nije usmerena protiv njih kao kluba, već cele Francuske. Ističu da mi kao narod volimo da dobijemo poseban motiv da im se na terenu revanširamo za sve napisano van terena - rekao je Gajić za Žurnal.

Milan Gajić
Milan Gajićfoto: Profimedia

Zanimljivu konstatiaciju za predstojeći meč imao je momak koji je 2015. godine bio član reprezentacije Srbije do 20 godina koja se popela na krov sveta pobedivši Brazil u finalu.

- Više se pribojavaju osvete van terena. Znaju da su kvalitetni, ali imaju pristup i određeni strah, jer sa bodom nisu sigurni da idu dalje. Samo su sigurni da samo uz pobedu. Potpuno drugačiji PSŽ je sa Nejmarom i bez njega. Nisam mogao da verujem da toliko neka ekipa može da zavisi od jednog igrača - kazao je MIlan Gajić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.