ŠOK NA ŠTOPERU! Babić ne igra umesto Savića, potpuno neočekivana odluka Vladana Milojevića pred PSŽ!
FK Crvena zvezda, Foto: EPA/Koča Sulejmanović

NEVERICA

ŠOK NA ŠTOPERU! Babić ne igra umesto Savića, potpuno neočekivana odluka Vladana Milojevića pred PSŽ!

Neverovatne vesti stižu iz Ljutice Bogdana

Objavljeno: 09:13h

Srđan Babić nije spreman da zaigra protiv PSŽ u utorak uveče, kako bi zamenio Vujadina Savića, uvek dobro obavešteni prenosi MOZZART Sport.

S obzirom na to da je Rašid Sumaila daleko od kvaliteta potrebnog za igranje na ovom nivou, na mesto štopera će u utorak od 21 čas istrčati Filip Stojković.

Filip Stojković
Filip Stojković foto: News1/Dado Đilas

Takođe, i Stojković je pauzirao zbog lakše povrede, ali se vratio i odigrao svih 90 minuta i protiv Spartaka i protiv Napretka i to baš na mestu štopera pošto se i tada Milojević mučio sa poslednjom linijom. Igrao je Žule na mestu štopera i tokom letnjih priprema, ali sve dok lopta ne krene da se kotrlja prelepim travnjakom Marakane nećemo znati kako će se snaći protiv Kavanija, Mbapea, pa možda i Nejmara, koji je i dalje pod znakom pitanja.

Nikada skuplji tim nije gostovao na Marakani. I jasno je da je PSŽ favorit s kvotom 1,18, a ako verujete da Zvezda neće izgubiti, kvota na duplu šansu 1X je čak 4,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Crvena zvezda - Pari Sen Žermen.

Pomeranje Stojkovića na mesto desnog štopera značiće i da će se Miloš Degenek približiti Milanu Rodiću na levoj strani. Ako bi levonogi Babić ipak istrčao na teren, Degenek bi prišao bliže desnoj aut liniji.

Kvota da će se čudo dogoditi, da će Zvezda završiti treća u grupi i nastaviti takmičenje u Ligi Evrope je 75! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na specijalne igre za učešće Zvezde u Ligi šampiona.

Dakle, ovo je i dalje nezvanična informacija, ali ponavljamo, MOZZART je uvek dobro obavešten te sumnjamo da će biti nekih prevelikih iznenađenje pred večerašnji meč godine!

Liverpulu „igra“ samo pobeda, a Napoli je, po opštoj oceni, ostavio najbolji utisak u Grupi C Lige šampiona. Ali neko mora da ispadne... Kvota na Liverpul je 1,70, na iks 3,90, a na Napoli 4,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Napoli.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.