SVAKA ČAST SUBOTICI, MI SE OKREĆEMO NOVIM OBAVEZAMA: Miloje raspoložen posle još jednog trijumfa!
Vladan Milojević je zadovoljan posle pobede svog tima, Foto: Starsport©

superliga, 19. kolo

SVAKA ČAST SUBOTICI, MI SE OKREĆEMO NOVIM OBAVEZAMA: Miloje raspoložen posle još jednog trijumfa!

Crveno-beli su trijumfovali u 19. kolu Superlige Srbije pogocima Marka Gobeljića i El Fardua Bena koji je dva puta zatresao mrežu Subotičana

Objavljeno:

Pored pobede nad Spartakom i osvajanja nova tri boda, trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan i ambijentom u kojem je odigran meč u Subotici.

- Čestitam i jednoj i drugoj ekipi na partiji, u decembru smo imali priliku da vidimo visok nivo fudbala, što nije lako. Drugo, ne manje bitno, istakao bih ambijent i fenomenalan teren. Stvarno sam uživao, svaka čast i Spartaku i gradu Subotici, od mene veliko „bravo“. Čestitke kolegi Roganu, neka nastave ovako i onda neće biti zime za jako dobru ekipu Spartaka - rekao je Milojević.

Vladan Milojević
Vladan Milojević foto: Beta/Branislav Božić

Crveno-beli su trijumfovali u 19. kolu Superlige Srbije pogocima Marka Gobeljića i El Fardua Bena koji je dva puta zatresao mrežu Subotičana.

- Spartak ima kadrovskih problema sa povredama i mali fond igrača u opticaju, što je uticalo, ali je naš rival igrao drugačije nego ostale ekipe u Superligi. Forsira takozvani direktni fudbal, možda je i jedina ekipa koja igra u formaciji 4-4-2. Pokušali smo da osvojimo sredinu terena i da kontrolišemo pasove, i mislim da smo dosta dobro odigrali.

Goran Čaušić je odigrao ceo meč za tim Zvezde
Goran Čaušić je odigrao ceo meč za tim Zvezde foto: Starsport©

Šef stručnog štaba Zvezde osvrnuo se i na povratak do nedavno povređenih igrača.

- Imamo dosta rovitih igrača, Filip Stojković je odigrao utakmicu na poziciji koja baš i nije strana za njega, bio je štoper i na pripremama. Ipak, pribojavao sam se kako će izneti ceo prvi meč posle povrede, isto važi i za Čaušića, ali sam sa te strane zadovoljan. Okrećemo se narednim obavezama - završio je Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.