PAVKOV'S ON FIRE: Zvezdin junak obukao majicu sa svojim likom, pa oduševio navijače na zapadu Marakane!
Milan Pavkov, Foto: FK Crvena zvezda

uoči duela sa tsc-om

PAVKOV'S ON FIRE: Zvezdin junak obukao majicu sa svojim likom, pa oduševio navijače na zapadu Marakane!

Brojni zvezdaši imali su jedinstvenu priliku da se druže sa špicem crveno-belih

Objavljeno:

Milan Pavkov je naprečac postao junak navijača Crvene zvezde. Čekao je strpljivo šansu u crveno-belom dresu uveren u svoj kvalitet i uspeo je da zablista na meču četvrtog kola Lige šampiona.

Dao je dva gola na meču protiv Liverpula i tako je doneo srpskom prvaku prvu pobedu u elitnom takmičenju, posle čega su mu navijači dugo skandirali.

Autograme je delio kao na traci
Autograme je delio kao na tracifoto: FK Crvena zvezda

Upravo zbog toga je ove srede u Zvezdinoj klupskoj prodavnici na desetine navijača došlo da se druži sa Milanom Pavkovim. Brojni navijači imali su jedinstvenu priliku da se druže sa špicem crveno-belih, kao i da se fotografišu sa njim i dobiju autograme.

Veliki broj zvezdaša došao je da vidi Pavkova
Veliki broj zvezdaša došao je da vidi Pavkovafoto: FK Crvena zvezda

Snažni napadač je strpljivo svima izlazio u susret, najviše autograma otišlo je na ulaznice sa utakmice protiv Liverpula, a potpisivao je i majice sa svojim likom, pa su navijači dobili uspomene za ceo život. Bilo ih je iz cele Srbije, dok je 50 dece stiglo iz Negotina i prethodno je bilo u poseti klupskom muzeju.

- Prija podrška navijača, a i majica (na njoj piše Hej, Pavkov, skoči i daj gol glavom, prim. aut) mi se veoma dopada. Sve zajedno budi jedinstven osećaj, zaista sam oduševljen i veoma zahvalan. Mnogo sam srećan što je došlo ovoliko navijača, a posebno dece – istakao je Pavkov.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.