FULAM NA UDARU: Engleski organi pokrenuli istragu protiv tima iz Londona!
Aleksandar Mitrović, Foto: Reuter

čeka ih kazna

FULAM NA UDARU: Engleski organi pokrenuli istragu protiv tima iz Londona!

Klajn je tokom svog rada u Fulamu imao niz nesporazuma sa vlasnicima po pitanju skautinga igrača, transfera i saradnje sa agentima i optužio je Fulam za prevaru, eksploataciju dece i rasizam

Objavljeno:

Londonski Fulam nalazi se na udaru istražnih organa posle optužbi koji je na njihov račun uputio bivši funkcioner Kreg Klajn.

On je otpušten u novembru prošle godine posle serije sukoba sa članovima uprave Fulama. Pre mesec dana je preko Tvitera poručio kako ima dokaze o korupciji unutar kluba.

Fudbalska asocijacija Engleske je nedavno poručila kako prati sve navode, a u utorak je i definitivno potvrđeno da je otvorena istraga. I Fulam i vlasnik Šahid Kan su odbacili optužbe.

Fudbaleri Fulama
Fudbaleri Fulama foto: Reuters

Klajn je tokom svog rada u Fulamu imao niz nesporazuma sa vlasnicima po pitanju skautinga igrača, transfera i saradnje sa agentima i optužio je Fulam za prevaru, eksploataciju dece i rasizam. Neke od njegovih optužbi odnose se i na Kanovu ponudu za kupovinu stadiona "Vembli", koja je kasnije povučena, dok je vlasnik Fulama tvrdio da razlog za odustajanje nisu bile Klajnove optužbe.

foto: Reuter

Inače Klajn je dugogodišnji prijatelj Kanovog sina Tonija. Sarađivao je sa porodicom godinama pre nego što je raspoređen u Fulamov tim za regrutaciju igrača. Ipak, turbulentni odnosi sa pojedincima i neslavan odlazak pre godinu dana uticali su na drastično pogoršanje odnosa. U Fulamu veruju da njegove optužbe nemaju kredibilitet dok on poručuje da je bio svedok brojnih nepravilnosti tokom svog boravka u Londonu.

BONUS VIDEO:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.