ZVONIMIR BOBAN SVOJOM IZJAVOM DIGAO BALKAN NA NOGE: Bilo mi je toplo oko srca kada je Zvezda pobedila Liverpul!
Zvonimir Boban na Maksimiru 1990. godine, Foto: AP

LEPE REČI

ZVONIMIR BOBAN SVOJOM IZJAVOM DIGAO BALKAN NA NOGE: Bilo mi je toplo oko srca kada je Zvezda pobedila Liverpul!

Boban kaže da je sretan zbog uspeha Dinama u Ligi Evrope, pa je prokomentarisao dobre nastupe Crvene zvezde u Ligi šampiona

Objavljeno:

Zvonimir Boban, glavni savetnik predsednika FIFE, boravi u Sarajevu kao gost tamošnjeg nogometnog saveza. Bivši hrvatski kapetan na konferenciji za medije govorio je o brojnim temama, a jedna od njih bila je BiH reprezentacija pod selektorom Robertom Prosinečkim. – Predsednik je pogodio s Robijem da ova ekipa, koja je transformirana, ima dva velikana u svojim redovima. U početku je moralo biti grešaka. Ali stvorila se sjajna atmosfera, način na koji se stvara zajedništvo i tako će se skinuti kompleks malih zemalja. Koliko su igrači iz Bosne talentovani. Strašno sam srećan zbog toga – rekao je Boban, a prenose tamošnji mediji.

Zvonimir Boban
Zvonimir Boban foto: Profimedia

Boban kaže da je sretan zbog uspeha Dinama u Ligi Evrope, pa je prokomentarisao dobre nastupe Crvene zvezde u Ligi šampiona.

– Što se tiče Dinama, srećan sam što je skinuto to evropsko prokletstvo. Ja sam dete Dinama, zaista sam ponosan zbog toga - rekao je Boban i dodao:

- Gledao sam Zvezdinu utakmicu s Liverpulom, odigrali su karakterno i čvrsto. Pripadanje ovim prostorima čini da mi je uvek toplo oko srca kad vidim da neko odavde napravi nešto lepo.

Utakmica između Crvene zvezde i Liverpula
Utakmica između Crvene zvezde i Liverpula foto: Reuters

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.