MARKECOV SPAS - CRVENO ILI CRNO-BELO?! Lazar traži ozbiljnu platu, a da li bi to neko mogao da mu obezbedi?!
Lazar Marković se nalazi u nezavidnoj situaciji, Foto: Profimedia

Izlaz iz krize

MARKECOV SPAS - CRVENO ILI CRNO-BELO?! Lazar traži ozbiljnu platu, a da li bi to neko mogao da mu obezbedi?!

Bivši srpski reprezentativac mora pod hitno da pronađe novu sredinu u kojoj će moći da se vrati istinskom i profesionalnom fudbalu

Objavljeno:

Šta će biti sa Lazarom Markovićem je jedno od pitanja koje muči fudbalske zaljubljenike u Srbiji već nekoliko sezona unazad.

Nekada perspektivni fudbaler će celu ovu polusezonu provesti u mladom timu Liverpula jer tokom celog leta nije našao drugo angažman, a opšte je poznato da ga je Jirgen Klop potpuno otpisao.

Pre nekoliko dana kao jedno od rešenja za njega i oživljavanje karijere se pojavila Fiorentina, čiji direktor Panteleo Korvino ima velike simpatije prema njemu još iz vremena kada je igrao u Partizanu, a sada se pojavila još jedna opcija.

Lazar Marković bi mogao da se preseli u Grčku na zimu
Lazar Marković bi mogao da se preseli u Grčku na zimu foto: Profimedia

Grčki mediji prenose da su već započeti razgovori na temu da se Markec preseli u Olimpijakos i tamo pokuša da oživi svoju fudbalsku karijeru koja se trenutno nalazi na samom dnu.

Oni dodaju da bivši reprezentativac Srbije ima i određene zahteve, a to je trogodišnji ugovor i 1,5 miliona evra godišnju platu, ali pre toga mora da raščisti svoju situaciju sa klubom sa "Enfilda".

Pominje se kao jedna od opcija i PAOK, ali sa mnogo manjim šansama da ga angažuje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.