SOČNIJE NE MOŽE: Ispričao sve do najsitnijih detalja! Kod Mihe na oproštaju sam Figu namestio oral od TOP manekenke
Siniša Mihajlović i Luis Figo, Foto: EPA/Cristiano Chiodi

Mnoge će zaboleti glava

SOČNIJE NE MOŽE: Ispričao sve do najsitnijih detalja! Kod Mihe na oproštaju sam Figu namestio oral od TOP manekenke

Jedan od žestokih momaka iz Novog Sada se setio šta se sve događalo dok se družio sa legendama fudbala

Objavljeno:

Nebojša Tubić Žabac, jedan od najpoznatijih žestokih momaka i retkih preživelih koji su stekli svoje ime 90-tih godina prošlog veka izneo je vrlo sočne i zanimljive detalje iz druženja sa legendama srpskog i jugoslovenskog fudbala.

Novosađanin je gostujući u emisiji "Balkan info" pričao o tome kako je bio na odmoru sa Dejom Savićevićem i Duškom Šarićem i kako su se tamo provodili.

- Na Tajlandu smo zajedno bili ja, Deki Savićević, Duško Šarić i glumac Dragan Marinković Maca. Maca je tu bio da pravi fazone. Zajebavali smo se, igrali smo fudbal, odbojku... Darko Šarić dobije sina i Duško kaže: "Ajmo, slavimo". Odemo u diskoteku na Puketu. Duško iznajmi najbolje ku**e... Mislim da je potrošio 150.000 evra - ispričao je Tubić i nastavio:

Siniša Mihajlović i Dejan Savićević
Siniša Mihajlović i Dejan Savićević foto: Dado Đilas

- A Deju sam učio da vozi motor. On je naučio da vozi onaj motor na gas, a kad je uzeo onaj na brzine odma se slupao. Baš mi ga je bilo žao. Deki je baš pozitivan lik.

Tubić se družio i sa Sinišom Mihajlovićem, koji je takođe vezan za Novi Sad.

- Siniša Mihajlović je bio letos tu. Dejo Savićević je po njega poslao helikopter da odu na Zlatibor na pečenje. I da njegovoj majci posašlju kilo pečenja.

I potom je usledila sočna priča sa slikovitim detaljima sa oproštaja od aktivnog igranja fudbala Siniše Mihajlovića, koji je upriličen na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Nebojša Tubić Žabac
Nebojša Tubić Žabac foto: Printscreen/Youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

- Sjatili se tad Luis Figo, Zlatan Ibrahimović, braća Inzagi, Manćini, Peđa Mijatović... Posle došli Marko Mišković i Vića Petrović - započeo je priču Žabac, a onda dodatno začinio:

- Imao sam jednu manekenku iz Bačkog Jarka. Ona bila u Milanu i tamo se družila sa Nikol Riči. Ja nisam mogao da verujem, družila se sa Naomi Kembel. Pokazala mi slike. Pre nego što je otišla u Milano ona je bila sa mnom. I spavala je sa kim god sam ja rek'o. Spavala je i sa Sinišom... Bila je nenormalno lepa.

Marko Mišković
Marko Mišković foto: Zorana Jevtić

- I ja je zovem da dođe, kad je Figo video on nije znao gde je levo. Vića ih zatvorio u sobu. I ona saletela Figa. Mali Marko Mišković kad je video i kad je čuo da je drugarica sa Naomi odma pitao koliko to košta. I on ode sa njom u sobu i izađe on posle 20 minuta, a ludi Vića mu pruža ruku i kaže: Da ti čestitam, ti si sad kum sa Figom. Jesi li se ljubio sa njom? Kaže Marko - jesam. E pa ona je malopre pu**la Figu, ti si se sad ljubio sa njom - i sad ste kumovi - bez ikakvog uzdržavanja je to ispričao Žabac.

On je dodao i kako zna da je Arkan svojevremeno zahvaljujući pretnjama uspeo da sa Obilićem osvoji titulu.

- Arkan je naravno namestio titulu Obiliću. Bilo je tu pretnji sudijama i pištolji u usta, i pretnje... Oni kao imali kvalitet, kao pobede Zvezdu. Ma daj...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.