IKONA JE DOŠLA U SRBIJU: Senzacionalni dolazak legendarnog Ronaldinja u Beograd!
Ronaldinjo stigao u Beograd, Foto: Damir Dervišagić

Niko mu se nije nadao

IKONA JE DOŠLA U SRBIJU: Senzacionalni dolazak legendarnog Ronaldinja u Beograd!

Nekada najbolji igrač sveta i osvajač Mundijala i Lige šampiona došao je u srpsku prestonicu

Objavljeno: 23:47h

Poprilično neočekivana poseta za Beograd i Srbiju! Legendarni Ronaldinjo došao je u srpsku prestonicu u sredu u kasnim večernjim satima.

Brazilac je sleteo na aerodrom "Nikola Tesla", a iz zgrade je izašao u pratnji velikog broja telohranitelja i veliko obezbeđenje.

I ovog puta nije izostao ni njegov prepoznatljivi osmeh sa kojim je izašao pred okupljene predstavnike medija, ali nije davao izjave, već je samo mahnuo i potom seo u automobil koji ga je odvezao put grada.

Kako saznaje "Kurir", razlog dolaska čuvenog Brazilca, jednog od najboljih fudbalera u istoriji, jeste snimanje reklame za "Mozzart" kladionicu, a u dogovoru je posredovao čuveni fudbalski menadžer Zoran Stojadinović.

Ronaldo Asis de Moreira ili skraćeno Ronaldinjo, spada u jedne od najboljih fudbalera u istoriji, a ko zna koliki bi još bio da nije voleo da uživa u raznim životnim blagodetima i prerano odustao od ozbiljnog fudbala.

A dok je to radio, nije mu bilo ravnog na planeti. Svoje najsvetlije momente je doživeo u Barseloni i brazilskoj reprezentaciji sredinom prošle decenije.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

U karijeri je igrao za Gremio, PSŽ, Barselonu, Milan, Flamengo, Atletiko Mineiro, Keretaro i na kraju Fluminense, mada je još u Milanu prestao da ozbiljno igra fudbal.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.