MARKO MARIN ISKRENO: Onaj ko napadne Liverpul potpisao je sebi smrtnu presudu!
Marko Marin nije igrao na "Enfildu", Foto: EPA/Christophe Petit Tesson

Ni Arsenal to ne sme

MARKO MARIN ISKRENO: Onaj ko napadne Liverpul potpisao je sebi smrtnu presudu!

Vezista Zvezde jedva čeka meč u Beogradu

Objavljeno: 13:16h

Crvena zvezda će biti jača za Marka Marina u duelu protiv Liverpula na Marakani, pošto je bivši nemački reprezentativac preskočio prethodni meč dva tima na "Enfildu".

Liverpul je u tom meču demonstrirao svoju klasu i kvalitet, ali sada crveno-beli na "Rajku Mitiću" žele da poprave utisak posle ubedljivog poraza od 4:0.

- Mislim da se svi radujemo utakmici. Liga šampiona je nešto specijalno. Pogotovo igrati ovde na Marakani. Znamo šta nas očekuje. Mnogo su jaka ekipa, ali nadam se da će biti drugačija utakmica ovde pred našim navijačima. Daćemo sve od sebe i pokušaćemo da ih iznenadimo - rekao je Marin.

Marko Marin sa trenerom Milojevićem na konferenciji
Marko Marin sa trenerom Milojevićem na konferenciji foto: Espreso

I njega kao i trenera Milojevića raduje igranje pred punim stadionom svojih navijača.

- Znam kako se ja kao igrač osećam kad igram kod kuće. Kad se setim utakmice protiv Napolija, tu atmosferu nikad nisam doživeo. I Napoli je bio favorit, ali nije pobedio. Na stranu navijači, ali mi moramo fudbalski malo više da pokažemo nego na Enfildu - poručio je Marin.

Marko Marin upozorava da se Liverpul ne sme napasti na početku
Marko Marin upozorava da se Liverpul ne sme napasti na početku foto: Starsport©

Iskusni krilni fudbaler je poručio i da smo tokom vikenda mogli da vidimo da se čak i Arsenal plašio da napadne Liverpul.

- Onaj ko napadne Liverpul potpisao je sebi smrtnu presudu. Ni Arsenal to nije radio za vikend, a kamoli mi. Biće to neki miks - rekao je Marin na pitanje da li bi Zvezda mogla od prvog minuta da krene ofanzivnije kao što je to bio slučaj u Engleskoj pre dve nedelje.

BONUS VIDEO:

(N. H.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.