DA LI ŠAĆIRI DOLAZI U BEOGRAD? Jirgen Klop doneo konačnu odluku, objavio spisak putnika za Srbiju!
Jirgen Klop i Džeran Šaćiri, Foto: EPA/Peter Powell

Poznato ko sve dolazi

DA LI ŠAĆIRI DOLAZI U BEOGRAD? Jirgen Klop doneo konačnu odluku, objavio spisak putnika za Srbiju!

Nemački trener je oduševljen što gostuje u srpskoj prestonici

Objavljeno: 10:40h

Džerdan Šaćiri ne dolazi u Beograd na meč protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona.

To je konačna odluka trenera Liverpula Jirgena Klopa, koji očekivano želi da izbegne bilo kakve tenzije, pogotovo one sa političkom konotacijom, jer njega najpre zanima sport, tačnije fudbal.

To je između ostalog rekao i posle utakmice protiv Arsenala kada je najavio i dolazak u Beograd, kada je najavio da je previše spekulacija oko dolaska u Srbiju Albanca rođenog u Gnjilanu.

Jirgen Klop želi da izbegne bilo kakvu političku tenziju
Jirgen Klop želi da izbegne bilo kakvu političku tenziju foto: Reuters

- Idemo u fantastični Beograd kao fudbalski tim, da igramo fudbal. Ima dosta teških spekulacija i priča o tome kako će dočekati Šaćirija i iskreno ne znam šta nas očekuje. Želimo da budemo 100% fokusirani na utakmicu, fudbal i ništa drugo. Mi smo veliki klub, nemamo nikakve političke poruke. Cilj nam je samo da igramo fudbal i zbog toga Šaćiri neće putovati u Beograd. On je to prihvatio i rekao mi da razume. Volim ga kao igrača i on je važan deo našeg tima, ali sutra neće igrati. O Beogradu sam čuo dosta lepih stvari od prijateljia koji su bili tamo i drago mi je što ćemo u ovom gradu igrati meč Lige šampiona - poručio je Klop.

On je rekao i da poštuje Crvenu zvezdu.

- Poštujemo našeg domaćina i ne žellimo da nas nešto ometa. Ovo je važna fudbalska utakmica. I ipak je samo fudbal. I zato, Šak ne ide, razume to i prihvata. Šak je naš igrač, volimo ga i igraće mnogo puta za nas. Ali ne u utorak - poručio je Klop.

Nemac je odabrao spisak putnika za srpsku prestonicu, a pored Šaćirija, na njemu nema ni Džordana Hendersona, ali su se u ekipu vratili Dejan Lovren i Nabi Keita.

Spisak Liverpula za Beograd: Fabinjo, Virdžil Van Dajk, Žoržino Vajnaldum, Dejan Lovren, Džejms Milner, Nabi Keita, Roberto Firmino, Mohamed Salah, Sadio Mane, Džo Gomez, Alison Beker, Danijel Staridž, Alberto Moreno, Adam Lalana, Simon Minjole, Endru Robertson, Divok Origi, Dominik Solanke, Žoel Matip, Kaomin Keleher, Trent Aleksander-Arnold.

Utakmica između Crvene zvezde i Liverpula se igra na stadionu "Rajko Mitić" u utorak od 18.55.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.