Ko brani protiv Liverpula?
Milan Borjan, Foto: Starsport©

liga šampiona

Ko brani protiv Liverpula?

U Novom Sadu mrežu je čuvao Zoran Popović i na četvrtoj, od pet utakmica, koliko je dobijao priliku, ostao je nesavladan

Objavljeno: 15:35h

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su pohod ka odbrani titule. Pobedom u Novom Sadu nad Proleterom, izabranici Vladana Milojevića za korak su se približili osvajanju nove krune, ali u meču sa debitantom šef struke tima sa Marakane nije računao na prvog čuvara mreže Milana Borjana.

Golman Zvezde sjajno brani u ovoj sezoni, ali, Novom Sadu ga, međutim, nije bilo zbog bolova u zadnjoj loži.

Odmah su se pristalice crveno-belih zabrinuli da li će gledati svog ljubimca u novom okršaju sa Redsima. Prethodnih dana Borjan je išao na terapije, a dovoljan udarac srpskom šampionu zadalo je odsustvo Ričmonda Boaćija, koga sigurno neće biti u duelu sa prošlogodišnjim finalistom najelitnijeg takmičenja.

Milan Borjan, prvi golman Zvezde
Milan Borjan, prvi golman Zvezde foto: Dado Đilas

Povreda prvog čuvara mreže, ipak, nije teže prirode, pa su sa Marakane potvrdili da će Milan Borjan stajati među stativama u utorak, na stadionu "Rajko Mitić".

Palas Luke Milivojeviće ne blista, ali je u prošlom kolu prekinuo trijumfalnu seriju Arsenala. Sada želi da zaustavi i drugog londonskog rivala. Ipak, Čelsi je favorit sa kvotom 1,30. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionice za meč Čelsi – Kristal Palas.

U njegovom odsustvu, podsetimo, mrežu je čuvao Zoran Popović i na četvrtoj, od pet utakmica, koliko je dobijao priliku, ostao je nesavladan. Nekadašnji golman Voždovca tri vezana meča nije primio gol.

Zoran Popović je u pet utakmica na golu Zvezde primio svega jedan gol
Zoran Popović je u pet utakmica na golu Zvezde primio svega jedan gol foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.