BORJAN ŽIVI KOŠMAR SVAKOG GOLMANA: Teško je kad primiš deset golova na dve utakmice!
Milan Borjan, Foto: Starsport©

DRŽI se, MILANE

BORJAN ŽIVI KOŠMAR SVAKOG GOLMANA: Teško je kad primiš deset golova na dve utakmice!

Iako je primio veliki broj pogodaka, mora se reći da je Zvezdin čuvar mreže bio ubedljivo najbolji igrač svog tima u prethodna dva meča. Podsetimo, on je odbranio i penal Sadiju Maneu

Objavljeno:

Golman Crvene zvezde Milan Borjan rekao je nakon poraza od Liverpula da nikom u timu nije lako posle deset primljenih golova u dva meča Lige šampiona, ali je istakao da je sve to veliko iskustvo za njegov tim.

- Nije samo meni teško, celoj ekipi je teško kada izgubiš ovako dve utakmice zaredom, primiš deset golova... Mnogo teško padaju ti porazi, ali dobro je to iskustvo. Prva je godina ekipi u Ligi šampiona, iz ovoga ćemo da izvučemo pouke i da probamo da igramo što bolje u narednim mečevima - rekao je Borjan novinarima nakon meča.

Zvezda je izgubila u gostima od Liverpula rezultatom 4:0, u trećem kolu Grupe C Lige šampiona.

- Odigrali smo mnogo bolju utakmicu nego u Parizu, više smo se borili i bilo je dobro. Našim greškama smo primali golove, ali bože moj, fali to iskustvo... Idemo dalje, daćemo sve od sebe da dodjemo do neke pobede - rekao je Borjan.

- Oni su fenomenalna ekipa, imaju tri najbolja igrača na svetu, tako je da mnogo teško igrati protiv njih. Bili smo autsajderi u ovoj utakmici, ali dali smo sve od sebe, ponosan sam na svoje saigrače - dodao je Borjan.

Liverpulu su na ovom meču dosudjena dva penala, jedan je iskoristio Mohamed Salah, dok je drugi Borjan odbranio Sadiju Maneu.

- Iskreno, mislim da nije bio nijedan penal, ali sudija je tako odlučio - rekao je Borjan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.