BIVŠI PREDSEDNIK PARTIZANA OPLEO PO SRPSKOM FUDBALU: Mogli bi malo da kritikujemo FSS i Zvezdu!
Foto: Fonet

BEZ DLAKE NA JEZIKU

BIVŠI PREDSEDNIK PARTIZANA OPLEO PO SRPSKOM FUDBALU: Mogli bi malo da kritikujemo FSS i Zvezdu!

Zadovoljni su trenerom Mirkovićem i igračima, a nisu upravom? Šta im znači to - pita se Ćurković

Objavljeno: 20:16h

Počasni predsednik Partizana Ivan Ćurković istakao je da stanje u crno-belom taboru nije alarmantno.

- Rezultatska kriza je prisutna svuda. Nije sjajna situacija, ali šta da radimo sad? Ali ne treba dramatizovati. Verujem da ćemo početi da pobeđujemo. Vidite Milan, Inter, znate kakvi su to nekad klubovi bili. Milan je na četvrtom mestu, ali klubovi se dižu i padaju. Ne vidim nikakvu paniku ili paranoju, na kraju ćemo opet biti prvi ili drugi - rekao je Ćurković.

Nakon toga se osvrnuo i na stanje na tribinama stadiona Partizana.

- Čekajte, da li kod nas ima 50.000 navijača na svakoj utakmici? Šta znače tri grupe navijača? Svako navija za Partizan ili za sebe? To nigde nisam video. Na jednoj strani je njih 400, na drugoj 200, na trećoj njih 50. I posle se uvrede kad ih neko kritikuje. Zadovoljni su trenerom Mirkovićem i igračima, a nisu upravom? Šta im znači to - pita se veliki partizanovac.

Nisu mu jasni navijači Partizana
Nisu mu jasni navijači Partizanafoto: Aleksandar Jovanović Cile

U poslednje vreme na sve većem udarau je Ivica Iliev, ali kako kaže Ćurković sportski direktor crno-belih je korektno obavljao svoj posao.

– Suma je jedan jedini promašaj. A čak i sa njim zaradili smo na igračima četiri puta više nego što smo uložili. Mogli bi malo da kritikujemo FSS i Zvezdu, ne samo Partizan. Zvezdi stvarno želim sve najbolje u Evropi, da idu što dalje. Ali videli ste 6:1, 4:0, to je naša realnost. Podržavam ih, ali tu se postavlja pitanje gde je naš fudbal - zaključio je počasni Predsednik Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.