NE ZNAM ŠTA DALJE: Mirković utučen posle novog neuspeha, igrači imaju pritisak od navijača!
Zoran Mirković, Foto: Starsport©

superliga, 14. kolo

NE ZNAM ŠTA DALJE: Mirković utučen posle novog neuspeha, igrači imaju pritisak od navijača!

Enjake je uprkos selidbi iz Partizana postigao gol...

Objavljeno:

Novi remi Partizana u Superligi. Šesti u poslednjih pet mečeva, a treći uzastopno. Šta Mirković ima da kaže na to? - Utakmica je bila zanimljiva za gledanje, navijači su podeljeni ko je zadovoljan, ko nije zadovoljan. Trebalo je ranije da rešimo meč, ovo je 100. put da primamo gol iz prvog udarca. To je i manjak koncentracije, ali naglasio bih naše propuštene šanse, trebalo je daleko pre toga da rešimo meč. Situacija nije prijatna, videćemo kako i šta dalje - rekao je Mirković.

Detalj sa meča na Banovom brdu
Detalj sa meča na Banovom brdu foto: Starsport©

Rezultat je nerešen, da li je Mirković zadovoljan? - Delimično sam zadovoljan. Bilo je dosta propusta, ali bilo je i dobrih stvari. Mi smo igrali protiv odlične ekipe, ne protiv nikoga. U takvoj igri smo stvorili dobre prilike, ali nismo ih iskoristili

Enjake je uprkos selidbi iz Partizana postigao gol... - Dosta je to dobro, odigrao je što se od njega očekivalo. Neutralisao je Bogosavca i nametnuo se na njemu, tako da sam zadovoljan - rekao je Mirković.

Gabrijel Enjake
Gabrijel Enjake foto: Starsport©

Sa tribina je tokom skoro cele utakmice skandirano protiv uprave, a ne za tim, kako to utiče na ekipu, ako uopšte? - Nisam siguran da igrači u tim momentima kada drže fokus na igru da mogu da obrate pažnju na te stvari, ne verujem da imaju takvu moć zapažanja - rekao je Mirković.

Parola Grobara
Parola Grobara foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.